Refurbished classic kopen | 3 jaar garantie | reBuy (13)

Verschijningsjaar
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPod classic kopen

Een refurbished iPod Classic kopen bij reBuy

Aan het eind van de jaren negentig zette het downloaden van muziek via peer-to-peer-netwerken zoals Napster en KaZaA de muziekwereld volledig op zijn kop. Het duurde niet lang of er kwamen speciale spelers op de markt. Apple introduceerde in 2001 zijn inmiddels wereldberoemde iPod, een portable muziekspeler waar je vaak duizenden songs op kunt plaatsen en gemakkelijk kunt selecteren. In totaal heeft Apple zes generaties iPods op de markt gebracht, waarvan de vijfde en de zesde generatie de naam iPod Classic kregen. Je kunt bij reBuy met veel voordeel een refurbished Apple iPod Classic kopen.

De bediening van je refurbished iPod Classic

Apple heeft voor zijn iPods drie verschillende bedieningssystemen gebruikt. De iPod Classic van de vijfde en zesde generatie maken gebruik van een eenvoudig te bedienen Click Wheel. Je gaat hiermee eenvoudig door het menu, je kunt met één klik het volgende of voorgaande nummer selecteren en met de speel-/pauzeknop stop en hervat je je muziek als je even onderbroken wordt. Het heldere scherm laat duidelijk zien welke nummers je kunt selecteren.

Veel opslagmogelijkheden op je refurbished Apple iPod Classic

Hoe groter je opslagmogelijkheden, hoe meer songs je in je iPod kwijt kunt. De vijfde generatie van de iPod Classic is te verkrijgen met een interne schijf van 30 GB, 60 GB of 80 GB. Wil je meer opslagmogelijkheden, kijk dan bij reBuy naar een refurbished Apple iPod Classic van de zesde generatie. Deze kun je aanschaffen met 80 GB, 120 GB en zelfs 160 GB opslagruimte.

Kan mijn refurbished iPod Classic FLAC lossless bestanden afspelen?

De meeste muziekbestanden die je kunt downloaden en delen zijn verkrijgbaar in gecomprimeerd formaat, waarvan MP3 en MP4 ongetwijfeld de bekendste zijn. Afhankelijk van de bitrate van je gecomprimeerde bestand is de geluidskwaliteit beter. Toch verlies je bij gecomprimeerde bestanden altijd informatie. Audiofielen zeggen dit te kunnen horen. Grotere, zogenaamde lossless bestanden vormden hierop het antwoord. Het bekendste lossless format is FLAC. Je iPod Classic kan deze niet afspelen. Echter, met het programma Any Audio Converter kun je FLAC bestanden snel en zonder kwaliteitsverlies converteren naar Apple Lossless Audio (ALAC). Je refurbished iPod Classic speelt dit format probleemloos af.

Kan ik mijn bluetooth gebruiken bij mijn refurbished iPod Classic?

Je iPod Classic is niet voorzien van bluetooth, dus in principe kun je geen bluetooth koptelefoon gebruiken. Het is echter mogelijk om je iPod Classic te verbinden met een transmitter die speciaal voor de iPod Classic ontwikkeld is. Goede opties zijn bijvoorbeeld de Tunestage II Bluetooth iPod Adapter van Belkin of de Bluetooth Wireless Transmitter for iPod van Sony. Je hoeft vervolgens alleen nog maar je bluetooth koptelefoon te koppelen.

Productspecificaties van je refurbished Apple iPod Classic

Scherm:

  • schermdiagonaal van 2,5 inch (64 mm)
  • resolutie: 320 x 240 pixels
  • LCD kleurenscherm

Opslagmedia:

  • 30 GB, 60 GB, 80 GB (5e generatie)
  • 80 GB, 120 GB, 160 GB (6e generatie)

Verbindingsmogelijkheden:

  • USB 2.0
  • 3,5 mm jack plug (koptelefoon)
  • FireWire (uitsluitend voor opladen)

Afmetingen en gewicht:

  • Afmetingen: 104 x 61 x 15 mm (lxbxh)
  • Gewicht: 162 gram