Refurbished 4e generatie kopen | 3 jaar garantie | reBuy (18)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPod Shuffle 4 kopen

Je refurbished iPod Shuffle 4 verstaat Nederlands

De iPod Shuffle 4 is de vierde generatie van de iPod Shuffle die voor het eerst in 2005 op de markt kwam. De iPod Shuffle 4 werd voor het eerst geïntroduceerd in het najaar van 2010 en was de opvolger van de derde generatie. In het voorjaar van 2017 nam Apple de iPod Shuffle uit productie, aangezien de Apple watch veel van de functionaliteit van de iPod Shuffle had overgenomen. Opvallend aan de iPod Shuffle 4 is de terugkeer van de aanklikbare controleknoppen die de eerste en tweede generatie ook had. Nieuw is de VoiceOver-functie in 29 talen, waaronder Nederlands, zodat het apparaat op gesproken commando's kan reageren. Je kunt bij reBuy een volledig functionele refurbished iPod Shuffle 4 kopen. We geven je drie jaar garantie.

Aantrekkelijke kleuren en opslagmogelijkheden van je refurbished iPod Shuffle 4

De iPod Shuffle 4 is te bestellen in een aantal aantrekkelijke kleuren. Oorspronkelijk waren er slechts vijf kleuren, maar tegelijkertijd met de introductie van de iPhone 5S verschenen er nieuwe kleuropties, zodat je in totaal uit zeven kleurstellingen kunt kiezen. De iPod Shuffle was oorspronkelijk de eerste iPod met hoogwaardig flashgeheugen. Je iPod Shuffle 4 heeft een capaciteit van 2 GB. Dit geeft je de mogelijkheid veel van je favoriete songs op te slaan en altijd bij je te hebben.

Een refurbished iPod Shuffle 4 kopen en muziek uitwisselen met je Mac of PC

Als je graag muziek bij je hebt, zul je merken dat het flashgeheugen van 2 GB snel vol staat. De iPod Shuffle 4 ondersteunt Genius, dus je kunt via iTunes gemakkelijk je eigen afspeellijsten samenstellen of geadviseerd krijgen. Als je op je Mac of PC een complete muziekbibliotheek hebt, kun je via de USB-aansluiting eenvoudig bestanden uitwisselen. Je MAC heeft alleen minimaal OS X v10.7.5 als operating system nodig. Gebruik je een PC, dan moet deze op minimaal Windows 7 draaien om uitwisseling en communicatie mogelijk te maken.

Kan mijn refurbished iPod Shuffle 4 ook FLAC-bestanden afspelen?

Audiofielen beweren dat lossless muziekbestanden veel beter klinken en zeggen het ook duidelijk te kunnen horen. Een van de populairste formats is FLAC lossless audio. Je iPod Shuffle 4 kan dit echter niet afspelen. Je kunt FLAC-bestanden echter zonder kwaliteitsverlies omzetten met AnyAudio Converter naar Apple Lossless, wat je iPod Shuffle 4 wel kan ondersteunen.

Heeft mijn refurbished iPod Shuffle 4 een docking station nodig?

In tegenstelling tot eerdere generaties heeft de iPod Shuffle geen eigen docking station waarin je de batterij oplaadt. Dit doe je eenvoudig door een oplader aan te sluiten op je USB-ingang. Je kunt je iPod ook opladen via je Mac of PC.

Productspecificaties van je refurbished iPod Shuffle 4

Gewicht en afmetingen:

 • 12,5 gram
 • 29,0 x 31,6 x 8,7 mm* (lxbxh)
 • inclusief clip

Opslagruimte:

 • 2GB flash geheugen

Leverbare kleuren:

 • Space Gray, goud, zilver, roze, blauw, rood, geel, paars

Connectiviteit:

 • USB 2.0
 • 3,5 mm jack plug

Batterij:

 • oplaadbare batterij met 15 uur continue afspeeltijd

Frequentie:

 • 20 tot 20.000 Hz

Systeemeisen:

 • Mac: OS X v10.7.5 of recenter, iTunes 12.2 of recenter
 • PC: Windows 7 of recenter, iTunes 12.2 of recenter

Talen:

 • 29 Voice-over talen, inclusief Nederlands