Refurbished iPad 2018 kopen (12)

Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPad 2018 kopen

Refurbished iPad 2018 kopen

De iPad 2018 is op meerdere vlakken een verbeterde versie van zijn voorgangers. Zo is de processor sneller waardoor je zwaardere apps kunt draaien en kun je voor het eerst de Apple Pencil gebruiken in combinatie met een niet-Pro-model. Daarnaast kun je rekenen op een lange batterijduur. Wanneer je niet de hele dag intensief op de refurbished iPad 2018 werkt, dan hoef je het apparaat niet dagelijks op te laden. Met de krachtige A10 Fusion-processor mag je een snelle tablet verwacht waarop apps snel zullen laden.

Geavanceerd tekenen met Apple Pencil op refurbished iPad 2018

De Apple Pencil is jarenlang een exclusief accessoire voor de iPad Pro geweest. Met de introductie van de iPad 2018 is de stylus ook te gebruiken in combinatie met de iPads voor het grote publiek. De Apple Pencil geeft je de mogelijkheid om met grote precisie te tekenen. Dankzij geavanceerde functies heb je vele mogelijkheden. Denk hierbij aan harder drukken voor dikkere lijnen en houd de stylus schuin om een groter vlak in te kleuren.

Kan ik met een gebruikte iPad 2018 mobiel internet gebruiken?

De iPad 2018 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit een model met 32 of 128 GB opslagruimte en kun je kiezen uit de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Je kunt alle modellen aansluiten op een wifi-netwerk. Gebruik je je iPad vaak onderweg? Ga dan voor een refurbished iPad 2018 met ruimte voor een simkaart zodat je altijd mobiel internet bij de hand hebt.

Hoe kan ik multitasken met een iPad 2018 tweedehands?

Soms is het handig om meerdere apps tegelijk te gebruiken. Apps blijven in iOS wel actief zolang je ze niet handmatig afsluit en je kunt ze snel afwisselen. Dat is op zich niets nieuws. Met Split View gaat het multitasken nog gemakkelijker. Je kunt namelijk twee apps naast elkaar op het scherm gebruiken op een overzichtelijker manier. Hiervoor houd je het icoon van de tweede app even ingedrukt en sleep je deze naar één zijde van het scherm.

Wat is het verschil tussen een refurbished iPad 2018 en een iPad 2017?

De iPad 2018 heeft, net zoals zijn voorganger, een scherm van 9.7 inch. Andere overeenkomsten zijn het werkgeheugen van 2 GB, de camera aan de voorkant van 1,2 megapixel en de camera aan de achterkant van 8 megapixel. Ook kun je in beide gevallen kiezen voor een versie van 32 of 128 GB aan opslaggeheugen. Het grootste verschil tussen beide iPads is de processor. In de iPad 2017 zit een A9-processor en de iPad 2018 is uitgerust met een A10 Fusion-processor. Daardoor heb je met een refurbished iPad 2018 een krachtiger apparaat waar je zwaardere spellen op kunt spelen en apps zullen sneller laden.

Productspecificaties

Scherm:

 • Schermgrootte: 9.7 inch
 • Resolutie: 1536 x 2048
 • Pixeldichtheid: 264 ppi
 • Aantal kleuren: 16 miljoen

Camera:

 • 8 megapixel
 • Full-HD video's (1920 x 1080)
 • Frames per seconde: 30A

Verbindingsmogelijkheden:

 • Wifi
 • Bluetooth
 • Hoofdtelefoon
 • 4G (afhankelijk van uitvoering)