Apple tv verkopen (4)

Conditie
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Apple TV

Refurbished Apple TV kopen bij reBuy

Heb je een prima televisietoestel staan, maar wil je meer kunnen dan enkel de standaardprogramma's bekijken, dan kan een refurbished Apple TV de oplossing bij uitstek zijn. Met dit kleine toestelletje maak je van je eigen televisie een smart-tv en krijg je een breed scala aan series, films en games voorgeschoteld. Bij reBuy kun je een tweedehands Apple TV kopen die 100% functioneel is, voorzien van 3 jaar garantie, gereinigd, gecontroleerd en waar nodig gerepareerd en tot 50% lager geprijsd dan een nieuw toestel.

Welke conditie moet jouw gebruikte Apple TV hebben?

Aangezien we bij reBuy garanderen dat elk toestel 100% functioneel is, is er aan de binnenkant van de verschillende refurbished Apple TV's geen verschil te merken. De gebruikssporen zitten uitsluitend aan de buitenkant. Afhankelijk van deze gebruikssporen worden de Apple TV's opgedeeld in categorieën die de conditie weergeven:

  • Als nieuw: een refurbished Apple TV met weinig of zelfs helemaal geen gebruikssporen.
  • Zeer goed: een toestel dat lichte gebruikssporen bevat. Deze zijn echter niet voelbaar.
  • Goed: een Apple TV met een aantal voelbare gebruikssporen.
  • Sterk gebruikt: toestellen met meer dan één gebruiksspoor dat wel voelbaar is.

Wat zijn de voordelen van een refurbished Apple TV kopen?

Hoewel de Apple TV zeker niet het enige toestel op de markt is dat je gewone tv omtovert tot een smart-tv, is het wel een van de populairste. Vooral bij fervente gebruikers van andere Apple technologieën zoals een iPad, iPhone, Mac laptop of iPod gooit de tweedehands Apple TV hoge ogen. De reden hiervoor is de compatibiliteit tussen de verschillende toestellen. Zodra je de gebruikte Apple TV hebt aangesloten op je televisie kun je met één druk op de knop streamen van je iPhone of iPad naar je televisietoestel.

Welke diensten kun je streamen met de gebruikte Apple TV?

De bedoeling van de Apple TV is om media van je iPhone of iPad naar je televisie te streamen. Het gaat om bronnen als iTunes Store, Netflix, TouTube, Flickr, Spotify en nog enkele andere partijen die ervoor gezorgd hebben dat hun applicaties compatibel zijn met de Apple TV. De interface van de refurbished Apple TV is eenvoudig en intuïtief zodat je er in een mum van tijd mee vertrouwd bent. De laatste series of films liggen binnen handbereik. Voortaan kun je ze op je grote scherm kijken.

Waarin onderscheidt de gebruikte Apple TV van de vierde generatie zich van zijn voorgangers?

De refurbished Apple TV van de vierde generatie heeft aanzienlijke innovaties meegebracht ten opzichte van zijn voorgangers. Zo is deze generatie ontwikkeld met een focus op gaming. Dit is een unicum. Andere fabrikanten van gelijksoortige toestellen hebben deze functie nog niet toegevoegd aan hun productlijn en ook de vorige generatie Apple TV's was hier niet geschikt voor. Daarnaast is er een knop toegevoegd die je toelaat om Siri, de virtuele assistente, op te roepen tijdens het kijken van een film of serie. Zij voert dan op de achtergrond (zoek)opdrachten voor je uit.