Refurbished AKG kopen | 3 jaar garantie | reBuy (20)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished AKG koptelefoon kopen

Oneindig genieten met je refurbished AKG koptelefoon

Jij weet als geen ander een uitstekende kwaliteit muziek te waarderen. Dus kom je al gauw terecht bij AKG. Je kent de scherpte van het design en weet ook dat AKG heel prijzig is. Een refurbished AKG koptelefoon kopen is dus een uitstekende deal. Welkom bij reBuy. Bijons profiteer je van maximaal voordeel. Zo wordt elke refurbished AKG koptelefoon deskundig gecontroleerd en blinkend schoon gemaakt. Jouw gebruikte AKG koptelefoon is daarna:

  • 100% functioneel;
  • tot 50% voordeliger dan nieuw;
  • voorzien van 21 dagen geld-teruggarantie en 18 maanden garantie.

Heel overzichtelijk een refurbished AKG koptelefoon kopen

Wil je bij reBuy een tweedehands AKG koptelefoon kopen, dan is de prijsstelling altijd helder. Die wordt namelijk door de buitenkant van de koptelefoon bepaald. Is de binnenkant van elke gebruikte AKG koptelefoon uitstekend, op de buitenkant kunnen geen tot enkele krassen zitten. Van die conditie laten wij de prijs afhangen. We onderscheiden:

  • Als nieuw: de conditie met de minste tot geen gebruikssporen en dus de hoogste prijs.
  • Zeer goed: voordeliger geprijsd, maar je AKG koptelefoon kan lichte krasjes bevatten die niet voelbaar zijn.
  • Goed: de refurbished AKG koptelefoon kan in deze conditie voelbare gebruikssporen bevatten en is daarom nog een stukje voordeliger geprijsd.
  • Sterk gebruikt: deze conditie is de voordeligste en telt tevens de meeste gebruikssporen. Er zijn dan meerdere gebruikssporen die duidelijk voelbaar zijn.

Is het geluid van een gebruikte AKG koptelefoon goed?

AKG koptelefoons staan wereldwijd bekend om hun hoge geluidskwaliteit. Zowel de bastonen als de tonen in het middengebied zullen je aangenaam verrassen. Het Oostenrijkse merk biedt drie series waaruit je kunt kiezen:

  • K-serie. Een on- of over-ear koptelefoon met een krachtig en gebalanceerd geluid.
  • Y-serie. Lichtgewicht on-ear hoofdtelefoons met een modieus ontwerp. Geniet van een vol geluid zonder je af te sluiten van je omgeving.
  • N-serie. Elegant ontwerp met gebruik van hoogwaardige materialen. Bedien je headphone op afstand of voer een handsfree telefoongesprek.

Een refurbished AKG koptelefoon is toegesneden op de wensen van zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber. De gebruikte AKG koptelefoon kan dan ook prima concurreren met prestigieuze merken als Sennheiser, JBL en Beats. Met de koptelefoons van AKG wordt het luisteren naar je favoriete muziek een unieke belevenis.

Hoe zit het met gewicht en ruis bij de refurbished AKG koptelefoon?

Natuurlijk hangt alles ook af van persoonlijke smaak, maar elke AKG koptelefoon tweedehands of nieuw scoort gewoon bijzonder goed. Het merk AKG is overigens niet alleen bekend vanwege de zuivere tonen die de koptelefoons produceren. Ook op het gebied van ruisonderdrukking scoort AKG bovengemiddeld. Zo zuiver hoorde je jouw nummers nog niet eerder! Tel daar het lichte gewicht van je tweedehands AKG koptelefoon bij op en het is duidelijk waarom je bij reBuy het best zo snel mogelijk een refurbished AKG koptelefoon kunt kopen. Ben je al benieuwd hoe ruim de keuze is binnen ons AKG koptelefoon tweedehands assortiment? Maak dan een uitstapje op onze site en kijk gelijk hoe aantrekkelijk de prijzen zijn!