Refurbished Audeze kopen | 3 jaar garantie | reBuy (8)

Refurbished Audeze koptelefoon kopen

Een refurbished Audeze koptelefoon kopen bij reBuy

Het Amerikaanse Audeze staat bekend als een merk voor fijnproevers. Sinds 2008 brengt Audeze koptelefoons op de markt met innovatieve technieken en materialen die ooit voor NASA zijn ontwikkeld. Door de innovatieve Planar Magnetic-technologie, de extreem dunne membranen en de speciale magneten geven Audeze koptelefoons muziek weer zonder noemenswaardige vervormingen. Je kunt bij reBuy een refurbished Audeze koptelefoon kopen met volledige functionaliteit. Bovendien krijg je bij ons drie jaar garantie.

Een tweedehands Audeze koptelefoon kopen met drie jaar garantie

Als je op de markt voor tweedehands elektronica een Audeze speaker koopt, is het maar de vraag of alles nog werkt zoals het hoort te doen. Misschien is je koptelefoon van binnen vervuild of bevat hij versleten en defecte onderdelen. Op het eerste gezicht kunnen mankementen onzichtbaar zijn. Deze risico's loop je niet bij reBuy. Alle Audeze koptelefoons uit ons assortiment zijn van buiten en van binnen schoongemaakt en uitgebreid getest. Defecte en slechte onderdelen hebben we vervangen. We bieden uitsluitend 100% functionele koptelefoons aan waar je nog jaren ongestoord van kunt genieten. Vergeleken met de nieuwprijs bieden we onze Audeze koptelefoons aan met aanzienlijke prijsvoordelen.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Audeze koptelefoon met gebruikssporen

Als je het geen probleem vindt wanneer je Audeze koptelefoon uiterlijke gebruikssporen vertoont, gunnen we je nog meer prijsvoordelen. Je mag erop rekenen dat uiterlijke gebruikssporen, voelbaar of alleen zichtbaar, de werking van je koptelefoon op geen enkele wijze negatief beïnvloeden. Over de uiterlijke staat van je koptelefoon zijn we eerlijk en duidelijk. We onderscheiden vier gebruikscategorieën, waarbinnen we alle Audeze koptelefoons plaatsen. Dit zijn onze vier categorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke refurbished Audeze-koptelefoon is een goede in-ear-koptelefoon?

Zeker als je een Apple iPhone hebt, is de Audeze iSine10, iSine20 of de nieuwere iSine LX een uitstekende keuze. Je koppelt hem met een Lightning-kabel aan je iPhone en je geniet van muziek zoals het bedoeld is. Wie nog meer regelmogelijkheden wil hebben, bijvoorbeeld voor het wijzigen van de balans tussen lage, hoge en middentonen, kan in de Apple Store de handige Audeze DSP-app downloaden. Zoek je een in-ear-model voor een prachtige virtual reality-ervaring met levensecht geluid, kies dan bijvoorbeeld de Audeze iSine VR in-ear-koptelefoon.

Welke refurbished Audeze koptelefoon is een prima over-ear-model?

Je geniet pas echt van de meest subtiele balans en de zachtste tonen van je favoriete muziek als je volledig geïsoleerd bent van achtergrondgeluid. Hiervoor zou je een Audeze over-ear-koptelefoon kunnen aanschaffen. Klassiekers van Audeze zijn onder meer de LCD-2 en de LCD-4, die je beide een zeer warm en vol geluid bieden. Wie optimale geluidskwaliteit wil ervaren tijdens games of films, kan het beste kiezen voor de Audeze Mobius over-ear-koptelefoon. Deze koptelefoon staat bekend om zijn 3D-geluid waardoor je echt de indruk krijgt in een andere wereld te stappen.