Refurbished audio-technica kopen | 3 jaar garantie | reBuy (16)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Technica koptelefoon kopen

Een refurbished Technica koptelefoon kopen bij reBuy

Er zijn van die merken koptelefoons waar je als muziekliefhebber eigenlijk niet omheen kunt. Dat Audio Technica zich tot die categorie mag rekenen, is iets waaraan maar weinigen zullen twijfelen. Bij reBuy koop je een refurbished Technica koptelefoon voor een lage prijs, terwijl de headphones in absolute topconditie verkeren. Alle producten die we namelijk binnenkrijgen worden onderworpen aan een zeer kritische inspectie en we brengen je gebruikte Technica koptelefoon op technisch gebied weer terug in nieuwstaat. Jij geniet dus van een aangenaam prijsvoordeel zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product dat je koopt. De voordelen van kopen bij reBuy kun je als volgt samenvatten:

 • een volledig, 100% werkend product;
 • 21 dagen geld-terug-garantie voor als je niet tevreden bent;
 • drie jaar garantie op je gebruikte Technica koptelefoon;
 • tot wel 50% prijsvoordeel op je aankoop in vergelijking met een nieuw product.

Je vindt bij ons regelmatig verschillende series koptelefoons van Audio Technica. Zo wordt een kwaliteitskoptelefoon kopen wel heel eenvoudig. De modellen die we regelmatig in de aanbieding hebben zijn onder andere de volgende:

 • Audio Technica ATH-DSR9BT;
 • Audio Technica ATH-SR9;
 • Audio Technica ATH-MSR7;
 • Audio Technica ATH-M30X.

De keuzes die je hebt bij de aankoop van een gebruikte Technica koptelefoon

Alle producten die je bij reBuy koopt worden onderworpen aan een grondig refurbishproces. Het spreekt voor zich dat we alle koptelefoons helemaal schoon maken, maar sommige gebruikssporen kunnen we nu eenmaal niet wegpoetsen. Technisch zijn alle producten in nieuwstaat, dat is de grote gemene deler. Je hebt de keuze uit verschillende condities waarin je je refurbished Technica koptelefoon koopt:

 • Als nieuw. De conditie met de minste tot geen gebruikssporen en daarbij de hoogste prijs.
 • Zeer goed. Voordeliger geprijsd, maar kan daarentegen lichte krassen, die niet voelbaar zijn, bevatten.
 • Goed. Het product kan in deze conditie voelbare gebruikssporen bevatten en is daardoor nog een stukje voordeliger.
 • Sterk gebruikt. Deze conditie is het voordeligst en ook die met de meeste gebruikssporen. Dit zijn meerdere gebruikssporen, die duidelijk voelbaar zijn.

Zijn Audio Technica koptelefoons goed?

Hier kunnen we in wezen kort over zijn: ja. Een koptelefoon van Audio Technica is een koptelefoon van absolute topkwaliteit. Een ander bijkomend voordeel is dat een tweedehands Technica koptelefoon kopen niet meteen je bankrekening over de kling jaagt. De prijs-kwaliteitsverhouding van Audio Technica is vrijwel ongeëvenaard en veel modellen van dit merk zijn dan ook de favoriet van de meest gerenommeerde hifi-reviewsites. Zo is de ATH-M50X al meermaals uitgeroepen tot beste koop in alle categorieën door zelfs de meest kritische experts.

Waar worden Audio Technica koptelefoons gemaakt?

Audio Technica is een Japans bedrijf dat in 1962 werd opgericht door Hideo Matsushita. In eerste instantie maakte het bedrijf elementen voor draaitafels, maar het heeft nooit stilgezeten. Met de productie van koptelefoons verwierf het bedrijf zich een roemrijke internationale positie. Vandaag wordt het als toonaangevend beschouwd. Een refurbished Technica koptelefoon kopen verzekert je dus van een Japans kwaliteitsproduct dat niet alleen waanzinnig goed klinkt, maar er ook nog eens heel erg strak uitziet.