Refurbished House of Marley kopen | 3 jaar garantie | reBuy (8)

Refurbished House of Marley koptelefoon kopen

Een refurbished House of Marley koptelefoon via reBuy

Het Amerikaanse bedrijf House of Marley is opgericht in samenwerking met de kinderen van de wereldberoemde reggaelegende Bob Marley. Het bedrijf maakt geluidsapparatuur en accessoires, zoals koptelefoons van zeer goede kwaliteit. Bij de productie maakt House of Marley zoveel mogelijk gebruik van ecologisch verantwoord geproduceerde grondstoffen. Grondstoffen als metalen zijn bovendien gerecycled. House of Marley investeert daarnaast in de aanleg van nieuwe bossen. Bij reBuy kun je met veel voordeel jouw refurbished House of Marley koptelefoon kopen.

Een refurbished House of Marley koptelefoon kopen geeft je voordelen

Wie op zoek is naar extra prijsvoordeel, kan een gebruikte House of Marley koptelefoon kopen bij leveranciers van tweedehands geluidsapparatuur. Dit is echter zeker niet in alle gevallen voordelig. Als je koptelefoon van binnen vervuild is of wanneer niet alle onderdelen meer goed functioneren, is er een grote kans dat je snel met reparatiekosten wordt geconfronteerd. reBuy onderwerpt elke House of Marley koptelefoon aan een nauwgezet refurbishproces. Het binnenwerk reinigen we grondig en alle onderdelen die niet of onder de maat functioneren, vervangen we. Het eindresultaat is een House of Marley koptelefoon die weer 100% functioneel is. Hier durven we je gerust drie jaar garantie op te geven.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished House of Marley koptelefoon met gebruikssporen

Het is goed mogelijk dat je refurbished House of Marley koptelefoon aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. reBuy belooft je dat dergelijke gebruikssporen nooit van invloed zijn op de functionaliteit van je koptelefoon. Gebruikssporen kunnen zichtbaar zijn en in een aantal gevallen ook voelbaar. Hoe meer gebruikssporen voor jou geen probleem zijn, hoe groter het prijsvoordeel dat reBuy je gunt. Dit prijsvoordeel kan wel 50% van de nieuwwaarde bedragen. Elke koptelefoon geven we een plek in een van de volgende categorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke refurbished House of Marley koptelefoon is een goed in-ear model?

Een goede in-ear koptelefoon moet je op een comfortabele manier uren kunnen dragen. Omdat in-ear koptelefoons vooral buiten worden gedragen, is het ook belangrijk dat ze tegen stof en regendruppels kunnen. Een goede House of Marley in-ear koptelefoon is de Little Bird. Deze koptelefoon is voorzien van een ingebouwde microfoon. De siliconen oordopjes hebben een uitstekende pasvorm en zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De kunststof body van de Little Bird bestaat voor 70% uit bio-plastic.

Welke refurbished House of Marley koptelefoon heeft goede noise cancelling?

Wie optimaal wil genieten van zijn favoriete muziek in een omgeving met veel achtergrondgeluid, kan het beste kiezen voor een koptelefoon met een actief noise cancelling systeem. Dit systeem analyseert het achtergrondgeluid en produceert een tegengeluid dat geluidsgolven van het achtergrondgeluid effectief elimineert. De House of Marley Destiny TTR koptelefoon heeft een zeer effectief werkend noise cancelling systeem. Deze on-ear koptelefoon staat ook erg goed bekend om zijn comfortabele fit en valt ook op door zijn heldere en natuurgetrouwe basgeluid.