Refurbished Klipsch kopen | 3 jaar garantie | reBuy (11)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Klipsch koptelefoon kopen

Refurbished Klipsch koptelefoon kopen bij reBuy

De meeste mensen zullen Klipsch vooral kennen van de uitstekende luidsprekers die dit bedrijf produceert, maar ook de koptelefoons zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Een refurbished Klipsch koptelefoon kopen bij reBuy is een prima manier om dit kwaliteitsproduct voor een vriendelijke prijs aan te schaffen. Je koopt je gebruikte Klipsch koptelefoon dan namelijk volledig refurbished, nagekeken en schoongemaakt, en je geniet bovendien de volgende voordelen:

 • je refurbished Klipsch koptelefoon is 100% functioneel;
 • je koopt tot wel 50% voordeliger dan nieuw;
 • je krijgt een 21 dagen-geld-terug-garantie en drie jaar garantie op je product.

Een tweedehands Klipsch koptelefoon kopen op jouw voorwaarden

Je kunt bij reBuy een tweedehands Klipsch koptelefoon kopen in verschillende condities. Afhankelijk van onze voorraad en jouw voorwaarden heb je de mogelijk om je headphones in de volgende condities te bestellen:

 • Als nieuw. In deze conditie heeft je koptelefoon de minste tot geen gebruikssporen en daarbij de hoogste prijs.
 • Zeer goed. Je koptelefoon is voordeliger geprijsd, maar kan lichte krassen bevatten die niet voelbaar zijn.
 • Goed. Je product kan in deze conditie voelbare gebruikssporen bevatten en is daardoor nog een stukje voordeliger.
 • Sterk gebruikt. Deze conditie is het voordeligst maar ook die met de meeste gebruikssporen. Dit zijn meerdere gebruikssporen, die duidelijk voelbaar zijn.

Onze voorraad gebruikte Klipsch koptelefoons is uiteraard afhankelijk van het aanbod, maar je vindt regelmatig de volgende modellen in ons assortiment:

 • Klipsch STATUS;
 • Klipsch Reference On Ear;
 • Klipsch X12 Neckband earplugs;
 • Klipsch Image One.

Zijn Klipsch koptelefoons van goede kwaliteit?

Een kijkje op de verschillende toonaangevende reviewsites geeft je een helder antwoord op deze vraag. Een refurbished Klipsch koptelefoon kopen betekent dat je een product in huis haalt dat zich kan meten met alle grote namen in de koptelefoonwereld. De consumentensite What Hi-Fi geeft de headsets van Klipsch dan ook vaak de hoogste ratings en vooral de dynamiek in de weergave gooit altijd zeer hoge ogen. Ook de zogenaamde build quality scoort bijzonder hoog, zodat je zeker weet dat je refurbished Klipsch koptelefoon nog jaren mee zal gaan na je aankoop. In combinatie met de drie jaar garantie die je van ons krijgt doe je dus een uitstekende aankoop.

Waar worden Klipsch koptelefoons gemaakt?

Hoewel je misschien zou denken dat Klipsch een Duits merk is, is niks minder waar. Al sinds 1946 worden onder andere de wereldberoemde Klipsch luidsprekers gemaakt in de Verenigde Staten. In eerste instantie in Arkansas, waar de oprichter van het bedrijf vandaan kwam, later in Indianapolis. De oprichter van het bedrijf is Paul W. Klipsch en hij maakte van begin af aan furore als producent van kwaliteitsluidsprekers, maar ook van de complete PA-systemen die je bijvoorbeeld bij grote concerten ziet staan. De hoorntechniek in de luidsprekers maakt het geluid van Klipsch uniek in zijn soort en met die wetenschap is ook refurbished Klipsch koptelefoon ontwikkeld. Leuk om te weten is dat alle Hard Rock Cafés in de wereld zijn uitgerust met de speakers van Klipsch. In 2011 zijn de aandelen van het bedrijf overgenomen door het grotere Audiovox, maar de productie bleef altijd van hetzelfde hoge niveau.