Refurbished Master & Dynamic kopen | 3 jaar garantie | reBuy (23)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Master en Dynamic koptelefoon kopen

Een refurbished Master en Dynamic koptelefoon kopen bij reBuy

Als je altijd al op zoek bent geweest naar een uitstekende hoofdtelefoon, maar je nog steeds die beste deal niet hebt kunnen vinden, dan bieden we je bij reBuy de mogelijkheid om een tweedehands Master en Dynamic koptelefoon te kopen. Dankzij ons refurbishproces is de koptelefoon in perfecte conditie en heb je dezelfde luisterervaring als bij een nieuwe. Uiteraard is je gebruikte Master en Dynamic koptelefoon helemaal schoongemaakt en zijn eventuele kleine gebreken vakkundig gerepareerd. Je reBuy voordelen zijn de volgende:

  • je apparaat werkt 100% correct;
  • je betaalt tot 50% minder dan voor een nieuwe;
  • je krijgt een geld-terug-garantie van 21 dagen en bovendien drie jaar garantie op je aankoop.

Ongeëvenaard luisterplezier met een refurbished Master en Dynamic koptelefoon

Een Master en Dynamic koptelefoon staat natuurlijk bekend om zijn uitstekende geluidskwaliteit en optimale draagcomfort. Het prijsvoordeel dat een tweedehands Master en Dynamic koptelefoon kopen je oplevert maakt je aankoop uiteraard nog aantrekkelijker. Je kunt je refurbished Master en Dynamic koptelefoon in verschillende condities bij reBuy bestellen:

  • Als nieuw. Dit is de conditie met de minste tot geen gebruikssporen en daarom het hoogst geprijsd.
  • Zeer goed. Dit product is voordeliger geprijsd, maar kan lichte krassen bevatten die niet voelbaar zijn.
  • Goed. Het product kan in deze conditie voelbare gebruikssporen bevatten en is daardoor voordeliger.
  • Sterk gebruikt. Deze conditie is het voordeligst. Een sterk gebruikt toestel heeft meerdere gebruikssporen die duidelijk voelbaar zijn.

Als je hebt bepaald voor welke conditie je gaat kiezen, heb je bij reBuy vaak de keuze uit verschillende types koptelefoons van Master en Dynamic, zoals de MH40 en de MW60.

Hoe goed zijn Master en Dynamic koptelefoons?

Een Refurbished Master en Dynamic koptelefoon kopen betekent dat je de bezitter wordt van een hoofdtelefoon van topklasse, die niet alleen ongelooflijk goed klinkt, maar er ook nog eens geweldig uitziet. Het merk is pas sinds een paar jaar in Europa verkrijgbaar en tijdens diverse reviews van uiteenlopende hifi-review-sites was de uiteindelijke conclusie van de producten unaniem: in dit prijssegment levert een Master en Dynamic koptelefoon een ongekend goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor iedereen die graag een draadloze koptelefoon van topkwaliteit wil aanschaffen, is een refurbished Master en Dynamic koptelefoon van het type MW60 een perfecte keuze. Deze over-ear-koptelefoon kreeg van de toonaangevende site headphonereview.com een totaalscore van 8,1, waarbij het design en de geluidskwaliteit zelfs een 8,5 of hoger scoorden.

Waar worden Master en Dynamic koptelefoons gemaakt?

Master en Dynamic is een op een top Amerikaans bedrijf met de wortels diep gevestigd in New York. Oprichter Jonathan Levine besloot in 2013 om voor zijn muzikale zoon Robert een koptelefoon te ontwikkelen die niet alleen geluidskwaliteit van het allerhoogste niveau kan bieden, maar die er bovendien goed en tijdloos uitziet. De oude koptelefoons van piloten in de Tweede Wereldoorlog werden de inspiratiebron en de MH40 is het model waarin je die inspiratie perfect kunt terugzien. Inmiddels hebben de verschillende modellen van Master & Dynamic meerdere internationale prijzen gewonnen.