Refurbished Onkyo kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Kleur
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Een refurbished Onkyo koptelefoon kopen bij reBuy

Een refurbished Onkyo koptelefoon kopen bij reBuy

Bij reBuy slaag je altijd voor een topmerk koptelefoon voor een uitstekende prijs. Een van de merken die we regelmatig voor je in de aanbieding hebben, is Onkyo. Een tweedehands Onkyo koptelefoon kopen verzekert je van een uitstekende geluidskwaliteit en een optimaal draagcomfort. Je koopt bij ons alleen koptelefoons van dit merk die volledig refurbished zijn, en daardoor dus weer helemaal up-to-date en betrouwbaar. Alle Onkyo headphones zijn namelijk grondig schoongemaakt, waar nodig gereviseerd en onderworpen aan een strenge eindcontrole. Jouw voordelen van reBuy op een rijtje:

 • een gegarandeerd 100% werkend product;
 • 21 dagen geld-terug-garantie voor als je toch niet helemaal tevreden bent;
 • drie jaar garantie op alle bij ons gekochte producten;
 • tot wel 50% goedkoper dan nieuw.

Een refurbished Onkyo koptelefoon die klinkt als nieuw

Een gebruikte koptelefoon kan natuurlijk wat spoortjes vertonen. Een krasje op een van de schelpen, of licht versleten kussens zijn dan meestal geen probleem. Er is echter een onderdeel van de koptelefoon waaraan je geen concessies wilt doen: de technische staat. Een refurbished Onkyo koptelefoon kopen bij reBuy geeft je die garantie en bovendien heb je vaak de keuze uit verschillende condities waarin de headphones leverbaar zijn.

 • Als nieuw. Je gebruikte Onkyo koptelefoon heeft amper tot geen gebruikssporen en daarom de hoogste prijs.
 • Zeer goed. Deze uitvoering is voordeliger geprijsd, maar kan wel lichte krassen vertonen die niet voelbaar zijn.
 • Goed. Je koptelefoon kan in deze conditie voelbare gebruikssporen hebben en is daardoor nog een stukje voordeliger.
 • Sterk gebruikt. De voordeligste conditie en ook degene met de meeste gebruikssporen. Dit zijn meerdere gebruikssporen, die ook duidelijk voelbaar en zichtbaar zijn.

Regelmatig vind je bij ons de volgende modellen gebruikte Onkyo koptelefoons:

 • Onkyo ES-CTI300;
 • Onkyo ES-FC300;
 • Onkyo H500;
 • Onkyo H900.

Het aanbod wisselt voortdurend, dus neem regelmatig een kijkje op onze website.

Zijn Onkyo koptelefoons eigenlijk goede koptelefoons?

Experts zijn het er over eens dat koptelefoons van Onkyo een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden. De koptelefoons zijn vaak net wat minder prijzig dan de concurrentie, maar bieden je toch erg veel luisterplezier en draagcomfort. Over het algemeen kun je de koptelefoons van Onkyo omschrijven als rustig en comfortabel. Dat wil zeggen dat ze nooit echt zwaar op de bassen of hoge tonen zijn gericht. Je geniet van een gebalanceerd geluid dat aansluit bij een zeer uiteenlopend spectrum van muziekstijlen. Je zou de de dynamiek van de hoofdtelefoons dus eigenlijk kunnen vergelijken met de smetteloze staat van dienst die de andere audioapparatuur van Onkyo levert.

Is Onkyo een bekend merk?

Het Japanse merk Onkyo is voor liefhebbers van hifi een zeer bekend merk. De versterkers, en vroeger de cassettedecks, zijn van wereldklasse en Onkyo heeft dan ook terecht een grote fanbase. Al sinds 1946 produceren de Japanners consumentenelektronica met hifiapparatuur als zwaartepunt in de productie. De betekenis van het Japanse woord 'onkyo' is trouwens geluidsharmonie. En laat dat nu net het woord zijn dat de lading precies dekt. Geluidsharmonie die eerlijk en warm geluid oplevert, zonder al te veel poetswerk.