Refurbished Philips kopen | 3 jaar garantie | reBuy (6)

Refurbished Philips koptelefoon kopen

Een refurbished Philips koptelefoon kopen bij reBuy

Een item dat absoluut niet mag ontbreken in je accessoire collectie is een goede koptelefoon. Bij reBuy bieden we je de mogelijkheid om topkwaliteit koptelefoons te kopen tegen wel zeer vriendelijke prijzen. Een refurbished Philips koptelefoon bijvoorbeeld. Alle producten die je bij ons vindt zijn van binnen en van buiten grondig schoongemaakt, onderworpen aan een grondige inspectie en als het nodig is technisch weer helemaal in nieuwstaat gebracht. De voordelen die je geniet als je bij reBuy een gebruikte Philips koptelefoon koopt zijn de volgende:

 • je koptelefoon is gegarandeerd100% functioneel;
 • je betaalt tot wel 50% minder dan voor een nieuwe;
 • je krijgt een 21 dagen geld-terug-garantie en drie jaar garantie op je aankoop.

Een tweedehands Philips koptelefoon kopen die vergelijkbaar is met een nieuwe

Heb je besloten om een refurbished Philips koptelefoon te kopen, dan heb je de keuze uit verschillende condities waarin je product verkeert. Van bijna nieuw tot zwaar gebruikt. Wat je altijd zeker weet is dat je koptelefoon technisch in perfecte staat verkeert. De condities waar je uit kunt kiezen kunnen we als volgt samenvatten:

 • Als nieuw. In deze staat vertoond je koptelefoon de minste tot geen gebruikssporen, daarom heeft deze dan wel de hoogste prijs.
 • Zeer goed. In deze conditie is je product voordeliger geprijsd, maar kan daarentegen lichte krassen, die niet voelbaar zijn, bevatten.
 • Goed. Je product kan in deze conditie voelbare gebruikerssporen bevatten en is daarom nog een stukje voordeliger.
 • Sterk gebruikt. Deze conditie is het voordeligst maar ook die met de meeste gebruikssporen. Dit zijn meerdere gebruikssporen, die duidelijk voelbaar zijn.

We hebben regelmatig verschillende modellen koptelefoons van Philips voor je in de aanbieding. Van over-ear modellen tot oordopjes. De modellen die je bij ons vindt zijn:

 • Philips Fidelio M1
 • Philips SHL5800
 • Philips Fidelio X2
 • Philips Fidelio S2

Hoe goed zijn Philips koptelefoons?

Over het algemeen kun je zeggen dat Philips uitstekende koptelefoons maakt. Met name de Philips SHB8850NC koptelefoons zijn op veel sites door reviewers met erg veel lof ontvangen. Deze koptelefoon heeft al meerdere malen het predikaat beste prijs-kwaliteitsverhouding voor noise cancelling koptelefoons ontvangen en dat is natuurlijk niet voor niks. De koptelefoons van Philips vallen sowieso op in de markt vanwege hun net wat lagere prijs dan die van de concurrentie. Een refurbished Philips koptelefoon kopen garandeert je dus van een product dat zich kan meten met andere grote merken als Sony, Beats of Onkyo. Zonder dat je dat meteen terugziet in het prijskaartje.

Hoe sluit ik Philips koptelefoons aan?

Uiteraard hangt het antwoord op deze vraag af van het type koptelefoon dat je koopt. Kies je voor een bedrade uitvoering, dan wordt deze standaard geleverd met een 3.5mm jack plug en meestal vind je ook een verloopplug naar 6,3 mm aan. Die laatste variant plug je dan eenvoudig in in je versterker of mengtafel. Kies je voor een refurbished Philips koptelefoon met bluetooth, dan is het vaak een kwestie van je koptelefoon selecteren in de beschikbare bluetooth apparaten op je telefoon of tablet en je kunt na het pairen meteen aan de slag.