Refurbished Ultrasone kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Refurbished Ultrasone koptelefoon kopen

Een refurbished Ultrasone koptelefoon kopen bij reBuy

Een goede koptelefoon hoef je natuurlijk helemaal niet nieuw te kopen, want bij reBuy koop je refurbished producten van de hoogste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een tweedehands Ultrasone koptelefoon kopen betekent dat je een absoluut Duits topmerk koptelefoon in huis haalt, maar dan met de voordelen van reBuy. En die zijn niet mis:

 • je aangekochte apparaat is gegarandeerd 100% functioneel;
 • je betaalt tot wel 50% minder dan voor nieuw;
 • je krijgt een geld-terug-garantie van 21 dagen en standaard nog eens drie jaar garantie.

De perfecte refurbished Ultrasone koptelefoon uitzoeken

Je kunt de Ultrasone koptelefoon van jouw keuze vaak in verschillende condities bij ons bestellen. Het is dus aan jou hoe je wilt dat hij eruit ziet. De conditie van je koptelefoon hangt samen met de prijs die je ervoor betaalt. De condities die we hanteren zijn de volgende:

 • Als nieuw. In deze conditie heeft je gebruikte Ultrasone koptelefoon de minste tot geen gebruikssporen en daarom het hoogste prijskaartje.
 • Zeer goed. Je product is voordeliger geprijsd, maar kan wel wat lichte krassen bevatten die niet voelbaar zijn.
 • Goed. Je product kan in deze conditie voelbare gebruikssporen hebben en is daarom nog een stukje voordeliger.
 • Sterk gebruikt. Deze conditie is het voordeligst en ook die met de meeste gebruikssporen. De gebruikssporen zijn ook duidelijk voelbaar.

Je vindt bij ons, afhankelijk van het aanbod, verschillende modellen koptelefoons van Ultrasone. Modellen die we regelmatig voor je op voorraad hebben zijn de volgende:

 • Ultrasone Signature PRO;
 • Ultrasone IQ Pro;
 • Ultrasone Performance 840;
 • Ultrasone GO Bluetooth.

Zijn Ultrasone koptelefoons goed?

Het bedrijf Ultrasone bestaat nog niet zo heel lang, maar heeft een uniek concept als het gaat om de ontwikkeling van koptelefoons. Ga je dus een refurbished Ultrasone koptelefoon kopen, dan weet je 100% zeker dat je een fantastisch product gaat aanschaffen met eigenschappen die kunnen concurreren met topmerken als Grado of Audio Technica. Ultrasone maakt gebruik van het door hen zelf ontwikkelde S-Logic-protocol, wat ervoor zorgt dat het geluid als het ware over je oor wordt geprojecteerd. Dit creëert een bijna driedimensionale geluidservaring, die je moet hebben gehoord om hem te kunnen omschrijven. Een ander groot voordeel van deze techniek is dat je oren veel beter beschermd zijn tegen gehoorbeschadigingen dan bij koptelefoons die gebruikmaken van de conventionele techniek. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de geluidskwaliteit. Integendeel zelfs. Ultrasone koptelefoons leveren een heldere, dynamische en hoogwaardige geluidskwaliteit die niet snel gaat vervelen.

Waar komt Ultrasone vandaan?

Ultrasone werd in 1990 opgericht door de Duitser Florian König met het hoofdkwartier in de plaats Tutzin in Duitsland. Met de productie van koptelefoons die gericht zijn op professionele gebruikers timmert het bedrijf nu al enkele jaren flink aan de weg. De spreekwoordelijke Deutsche Gründlichkeit vind je terug in de volledige productie van de kwaliteitsproducten van onze oosterburen. Sinds 1999 maakt Ultrasone alleen nog maar koptelefoons met transducers die je gehoor beschermen zonder in te leveren aan kwaliteit. Ook staat het bedrijf erom bekend dat het gebruikmaakt van speciale cups die elektromagnetische straling reduceren.