Refurbished Bowers & Wilkins kopen | 3 jaar garantie | reBuy (7)

Refurbished Bowers en wilkins speaker kopen

Refurbished Bowers en wilkins speaker kopen bij reBuy

Een refurbished Bowers en wilkins speaker is de optimale audio-oplossing voor al je muzikale vragen. Bij reBuy vind je een ruim aanbod gebruikte Bowers en wilkins speakers die lopen van een oplossing voor je hele huis tot in je tuin. Je krijgt drie jaar garantie op je speaker en 21 dagen garantie op je aankoop. Elke speaker is volledig gecontroleerd, gereinigd en 100% functioneel. Waren er reparaties nodig, dan zijn die al uitgevoerd.

Tweedehands Bowers en wilkins speaker kopen in de staat die jij wilt

Een gebruikte Bowers en wilkins speaker bij reBuy kun je in een staat naar keuze kopen. Hoe mee gebruikssporen op de buitenzijde van de speaker aanwezig zijn, hoe gunstiger hij geprijsd is. Elke speaker is opgedeeld in een categorie die aangeeft in welke conditie hij zich bevindt.

  • Als nieuw: een gebruikte Bowers en wilkins speaker waarop geen of miniscule gebruikssporen te vinden zijn. Hier betaal je het meeste voor.
  • Zeer goed: een Bowers en wilkins speaker met enkele lichte en niet voelbare sporen. Je betaalt iets minder dan voor een speaker die als nieuw is.
  • Goed: op deze refurbished Bowers en wilkins speaker tref je enkele voelbare gebruikssporen. De prijs ligt daarom ook lager.
  • Sterk gebruikt: de goedkoopste Bowers en wilkins speaker. Er zijn meerdere voelbare gebruikssporen aanwezig op de speaker.

Gebruikte Bowers en wilkins speaker: een oplossing voor je hele huis

Binnen het aanbod Bowers en wilkins speakers die je tweedehands kunt kopen zijn er verschillende series te vinden die ideaal zijn wanneer je de hele woning van muziek wil voorzien. Afhankelijk van de ruimtes waarin je de speaker wil plaatsen, kun je kiezen tussen de 600, 700 en 800 serie waarbij de laatste het grootste is. De refurbished Bowers en wilkins speaker is voorzien van de laatste technologie op het vlak van geluid en geeft een excellente performantie.

Welke draadloze refurbished Bowers en wilkins speaker moet ik kiezen?

Zoek je een speaker die je met je mee kunt nemen en eenvoudig verplaatsen, dan is een wireless model je op het lijf geschreven. De gebruikte Bowers en wilkins speaker van het type Zeppelin is een absolute aanrader. Deze speaker staat je toe om al je brontoestellen door middel van bluetooth, Airplay of Spotify Connect te verbinden met je speaker zodat je moeiteloos je muziek kunt streamen, waar je ook bent. Ideaal om op warme zomerdagen je muziek mee de tuin in te nemen of naar het park.

Welk design is er gekozen voor de gebruikte Bowers en wilkins speaker?

Behalve kwalitatief en duurzaam is de Bowers en wilkins speaker ook aangenaam om naar te kijken. Er is veel aandacht besteed aan het design en dit laat zich vertalen in mooie, strakke lijnen die binnen elk modern interieur passen. De Bowers en wilkins speaker vormt een echte blikvanger wanneer hij op strategische plaatsen binnen de ruimte wordt gezet. De afgeronde hoeken en ronde lijnen geven de speaker een futuristische look & feel. Wat kleur betreft, is er gekozen voor donkere tinten die makkelijk te combineren zijn.