Refurbished Creative kopen | 3 jaar garantie | reBuy (4)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Creative speaker kopen

Een refurbished Creative speaker via reBuy

Creative Technology is een fabrikant van elektronische apparaten en componenten en werd in 1981 opgericht in Singapore. Het bedrijf werd wereldberoemd dankzij de SoundBlaster geluidskaart, die vele jaren de wereldstandaard was. Creative maakt naast geluidskaarten en videokaarten ook pc's, tablets, koptelefoons en speakers. Bij reBuy kun je een refurbished Creative speaker kopen tegen een sterk gereduceerd tarief. In het assortiment van reBuy kom je regelmatig Creative speakers tegen uit de volgende lijnen:

  • Creative SoundBlaster-serie
  • Creative MUVO-serie
  • Creative iRoar-serie.

Een refurbished Creative speaker kopen levert voordelen op

Als je een gebruikte Creative speaker koopt, kun je besparen ten opzichte van de nieuwprijs, maar hiermee loop je ook risico's. Je kunt namelijk niet zien of een tweedehands exemplaar van binnen echt schoon is en ook weet je niet of alle onderdelen nog even goed werken. Deze garanties kan reBuy je wel geven. Elke Creative speaker die wij ontvangen gaat naar onze technische dienst voor een uitgebreid refurbishproces. Dit proces bestaat allereerst uit een grondige reiniging van het binnenwerk. Daarna volgt een minutieuze inspectie van alle onderdelen. Alles wat niet goed functioneert, vervangen we. Als wij een Creative speaker in de verkoop aanbieden, is hij altijd 100% functioneel. Hier krijg je bovendien drie jaar garantie op.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Creative speaker met gebruikssporen

Je refurbished Creative speaker kan zichtbare en soms voelbare gebruikssporen vertonen. Je mag er echter op vertrouwen dat gebruikssporen geen enkele invloed hebben op de correcte werking van je speaker. Als jij bereid bent meer gebruikssporen te accepteren, krijg je van reBuy een extra prijsvoordeel. Je totale prijsvoordeel kan zo tot 50% van de aanschafprijs van een nieuwe Creative speaker oplopen. reBuy deelt elke speaker in een gebruikscategorie in. Wij hanteren de volgende vier categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Creative speaker is waterproof?

Wie graag buiten van goede muziek geniet, moet rekening houden met wisselende weersomstandigheden. Neem je jouw wireless speaker mee naar het strand, dan is het verstandig als je kiest voor een exemplaar dat bestand is tegen stof en zand. De Creative MUVO 2C heeft een IP66-certificering, wat aangeeft dat hij waterproof en stofvrij is. Daarnaast weegt hij slechts 159 gram en past hij in een handpalm. Koppel je hem aan een tweede MUVO 2C speaker, dan geeft hij overal een indrukwekkend stereo-effect.

Welke refurbished Creative speaker is een goede multiroom speaker?

Met multiroom speakers geniet je in elke ruimte van je huis van dezelfde muziek. Of je programmeert voor elke kamer een andere playlist, passend bij de sfeer van de ruimte. Hiervoor heb je goede multiroom speakers nodig die je zowel met bluetooth als wifi kunt aansturen. De Creative Omni is hiervoor bijzonder geschikt. Hij valt op door zijn kristalheldere geluid in het hele bereik van lage tot hoge tonen. Hij is 20 cm hoog, bevat vier kleine speakers en weegt nog geen halve kg. Hij is ook voorzien van een jack plug en een slot voor een SD-kaart.