Refurbished Denon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (16)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

refurbished Denon speaker

Refurbished Denon speaker kopen bij reBuy

Een refurbished Denon speaker voor de salon, de tuin, de badkamer of de keuken? Bij reBuy vind je een collectie gebruikte Denon speakers die je hele huis van muziek voorzien. Elke speaker die je bij reBuy koopt, is 100% functioneel, gecontroleerd, hersteld waar nodig en gereinigd. Je krijgt een garantie van niet minder dan drie jaar op de speakers en 21 dagen op je aankoop. Bovendien zijn de tweedehands Denon speakers tot 50% voordeliger dan wanneer je een nieuw exemplaar op de kop tikt.

Tweedehands Denon speaker kopen in een conditie naar keuze

Wanneer je een Denon speaker tweedehands koopt, kan het gebeuren dat er gebruikssporen aan de buitenzijde van de speaker te vinden zijn. Afhankelijk van de aard en hoeveelheid van de gebruikssporen wordt de speaker in een andere categorie geplaatst. De categorieën bepalen mee de prijs van elke speaker.

  • Als nieuw: een gebruikte Denon speaker die geen of zo goed als geen gebruikssporen bevat en daarom het hoogst geprijsd is.
  • Zeer goed: een refurbished Denon speaker met enkele lichte, niet voelbare sporen. Iets goedkoper dan een speaker die als nieuw is.
  • Goed: een speaker met enkele voelbare gebruikssporen. Deze is weer voordeliger dan de voorgaande categorie.
  • Sterk gebruikt: speakers van Denon met meerdere voelbare gebruikssporen. Ze zijn wel het laagst geprijsd.

Gebruikte Denon speaker: de HEOS applicatie

Wanneer je een gebruikte Denon speaker aanschaft van het type HEOS, kun je gebruik maken van de bijhorende applicatie. Deze geeft je de mogelijkheid om muziek van alle grote online providers te streamen langs je refurbished Denon speaker. Daarnaast zijn ook de nummers die je lokaal op je smartphone, laptop of tablet hebt staan toegankelijk. De applicatie is eenvoudig in gebruik en geeft meerwaarde aan de gebruikte Denon speaker van het type HEOS. De applicatie kan ook voor meerdere speakers gebruikt worden om een totale muzikale ervaring te beleven.

Welke gebruikte Denon speaker is geschikt voor grote ruimtes?

Heb je een ruim salon of ben je van plan om een feetje te organiseren, dan is de tweedehands Denon speaker Heos 7 de speaker van je dromen. Dit grote model is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar het beste, grootste en luidste binnen de markt van de speakers. De HEOS 7 kan streamen in een hoge resolutie vanaf alle grote online muziekdiensten door middel van bluetooth. Daarnaast kan je ook bronnen aansluiten door gebruik te maken van een usb- of aux-ingang. Bas en treble kunnen handmatig ingesteld worden.

Welke refurbished Denon speaker koop je als beginner?

Zet je pas je eerste stappen in de wereld van speakers en zoek je een model dat perfect is voor beginners en bovendien mobiel, dan is de tweedehands Denon speaker HEOS 3 een goede keuze. Deze speaker is compact genoeg om overal met je mee te nemen en voorzien van een handvat voor nog meer gebruiksgemak. Net zoals de grotere modellen is hij van hoogstaande kwaliteit en speelt hij muziek af in hoge resolutie. Streamen doe je via wifi of bluetooth vanaf een online of lokale bron naar keuze.