Refurbished Dockin kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Conditie
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Dockin speaker kopen

Een refurbished Dockin speaker kopen bij reBuy

Dockin is een jong merk uit Duitsland dat zich toelegt op het produceren van hoogwaardige speakersystemen. Op het gebied van kwaliteit doet Dockin geen concessies en als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid, is Dockin een merk waar je echt op kunt vertrouwen. Je kunt de speakers onderverdelen in indoorspeakers en outdoorspeakers. De populaire lijnen D Mate, D Fine en D Cube staan goed bekend bij liefhebbers van audio die hoge eisen aan hun geluidsapparatuur stellen. Je kunt bij reBuy met veel voordeel een refurbished Dockin speaker kopen.

Een refurbished Dockin speaker met extra zekerheden

Wie een Dockin speaker tweedehands koopt, kan prijstechnisch gezien een goede deal maken. Vaak heb je echter te maken met een zeer beperkte garantie en je kunt al snel geconfronteerd worden met broodnodige reparaties. Wil je een goede prijs én zekerheid? Koop dan je Dockin speaker als refurbished exemplaar bij reBuy. Wij garanderen je dat je Dockin speaker 100% functioneel is en geven je bovendien drie jaar garantie. Elke Dockin speaker uit ons assortiment is volledig schoongemaakt en alle onderdelen hebben we gecheckt op een correcte werking. Alles wat niet aan onze eisen voldoet, vervangen we. Ben je toch niet tevreden, dan mag je jouw Dockin speaker binnen 21 dagen retourneren en krijg je je volledige aankoopbedrag teruggestort.

Nog meer prijsvoordelen bij een refurbished Dockin speaker met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je Dockin speaker aan de buitenkant sporen van voorgaand gebruik vertoont. We geven je de garantie dat eventuele gebruikssporen geen invloed hebben op de werking en kwaliteit van je speaker. Wanneer je eventuele gebruissporen geen probleem vindt, gunnen we je een groter prijsvoordeel. Dit kan oplopen tot 50% van de winkelwaarde. Elke speaker krijgt een duidelijk vermelde plek in een van de volgende gebruikscategorieën, zodat je weet waar je aan toe bent:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Dockin speaker is een goed in-ear-model?

De Dockin D Flow in-ear-koptelefoon geeft je een zeer goede geluidskwaliteit en omdat hij geleverd wordt met zeven paar verschillende oordopjes, heb je meer dan voldoende mogelijkheden om te ontdekken welke dopjes perfect passen in je oren. Het frequentiebereik van 5 Hz tot 70 kHz is bijzonder hoog te noemen. De D Flow heeft halverwege het snoer een handige remote control met drie knoppen, zodat je eenvoudig switcht van telefoongesprek naar muziek. Je kunt hem aansluiten op elke smartphone met een 3,5 mm jack plug-uitgang.

Welke refurbished Dockin speaker is geschikt voor outdoorfeesten?

Voor outdoorfeesten kun je het beste zoeken naar kwalitatief goede draadloze speakers met een lange batterijtijd. In het assortiment van Dockin is de D Fine+ een heel goede keuze. Je speelt je favoriete feestmuziek in hoge kwaliteit af via de bluetoothverbinding. De batterij hoef je pas na 14 uur continu spelen weer op te laden.