Refurbished Klipsch kopen | 3 jaar garantie | reBuy (7)

Refurbished Klipsch speaker kopen

Een refurbished Klipsch speaker kopen bij reBuy

Het Amerikaanse bedrijf Klipsch werd opgericht in 1946 en staat al vele decennia bekend als leverancier van geluidssystemen van zeer goede kwaliteit. Naast luidsprekers en audiosystemen voor de professionele markt maakt het bedrijf ook zeer goede speakers voor de consumentenmarkt. Vakkennis, innovatie en gebruiksvriendelijkheid zijn een aantal termen die veel gebruikers met Klipsch associëren. Naast klassieke speakers om thuis optimaal van je muziek te genieten, kun je ook bij Klipsch terecht voor handige draadloze speakers voor onderweg. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished Klipsch speaker kopen.

Een refurbished Klipsch speaker geeft je veel voordelen

Klipsch speakers zijn gebouwd om vele jaren mee te gaan, maar alle elektronische apparaten zijn onderhevig aan slijtage. Na verloop van tijd zullen niet alle onderdelen meer functioneren als voorheen en ook kan je speaker intern vervuild raken, waardoor de prestaties duidelijk minder worden. Als je voor een leuke prijs een Klipsch speaker tweedehands koopt, loop je het risico dat je minder lang van je muziek kunt genieten. Bij reBuy werkt het anders. Alle Klipsch speakers die wij aanbieden, zijn refurbished. Dat wil zeggen dat alle slechte onderdelen vervangen zijn, zodat je speaker weer net zo goed functioneert als een hagelnieuw exemplaar. Op onze 100% functionele speakers geven we drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Klipsch speaker met gebruikssporen

Daarnaast geven we je een aanzienlijk prijsvoordeel vergeleken met een nieuwe Klipsch speaker. Wil je nog meer prijsvoordeel, tot wel 50% van de nieuwprijs? Dat kan, als je bereid bent om een of meer gebruikssporen op je Klipsch speaker te accepteren. Als onze speakers gebruikssporen vertonen, hebben deze nooit een negatief effect op de prestaties. Daar staat reBuy voor in. Elke speaker plaatsen we in een duidelijke categorie, waaruit je kunt afleiden in welke staat hij verkeert en hoeveel gebruikssporen hij zal vertonen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dit zijn onze categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Klipsch speaker is een goede draagbare speaker?

Wie graag van goede muziek geniet tijdens vakantie of een picknick, heeft een bluetoothspeaker nodig met een aantal uren speeltijd. Het liefst is je speaker ook handzaam en niet te zwaar. In het assortiment van Klipsch is de Groove Portable Bluetooth Speaker een uitstekende optie. Deze handzame speaker geeft je acht uur kristalhelder geluid en is bovendien bestand tegen spatwater en een lichte regenbui. Wil je in huis een draagbare speaker waar je via een jack plug ook apparatuur op kunt aansluiten, dan is de draadloze The One speaker je beste keuze.

Welke refurbished Klipsch speaker laat me echt van muziek en films genieten?

Als je geen genoegen neemt met goed geluid alleen, maar het beste van het beste wilt, kijk dan in ons aanbod uit naar de Klipsch R-26F speaker. Deze speaker geeft je een ongeëvenaarde geluidservaring. Door zijn grote formaat is hij wellicht niet voor elke woning geschikt. Ga dan voor de Klipsch RS-42 II Surround speaker. Die mag klein van formaat zijn, maar je kunt een authentieke bioscoopervaring verwachten.