Refurbished LG kopen | 3 jaar garantie | reBuy (8)

Refurbished LG speaker kopen

Een refurbished LG speaker kopen bij reBuy

Het Zuid-Koreaanse LG is in 1958 opgericht en met name in de 21ste eeuw uitgegroeid tot een van de grootste elektronicafabrikanten ter wereld. Gebruiksvriendelijkheid, hoge kwaliteit en innovatie zijn zo een aantal eigenschappen die met LG geassocieerd worden. Of je nu op zoek bent naar een microsysteem, goede soundbars, multiroom speakers of draagbare speakers, de kans is groot dat LG die speakers levert die aan je wensen voldoen. Je kunt bij reBuy met veel prijsvoordeel een refurbished LG speaker kopen. Elke refurbished speaker die reBuy aanbiedt is altijd volledig functioneel. Wij geven je drie jaar garantie en je hebt bovendien 21 dagen na levering een geld-terug-garantie.

Prijsvoordeel en zekerheid met een refurbished LG speaker

Als je op zoek bent naar LG speakers en je wilt geld besparen, dan kun je goede zaken doen in het circuit voor tweedehands goederen. Het is dan echter maar de vraag of goedkoop niet ontaardt in duurkoop. Het is heel goed mogelijk dat je na korte tijd geconfronteerd wordt met reparaties of een slecht werkende speaker. Bij reBuy pakken we het anders aan. Alle speakers die wij aanbieden zijn van tevoren uitgebreid getest en van binnen grondig gereinigd. Alle onderdelen controleren we op functionaliteit. Onderdelen die defect zijn of minder goed werken, vervangen we. We bieden onze refurbished speakers pas aan als we zeker weten dat ze weer net zo goed werken als nieuwe exemplaren. Vergeleken met de nieuwprijs zijn onze refurbished speakers prijstechnisch zeer voordelig.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished LG speaker met gebruikssporen

Als gebruikssporen voor jou geen probleem zijn, geven we je nog meer prijsvoordeel. Onze refurbished speakers kunnen krasjes en slijtageplekken vertonen. Je mag erop vertrouwen dat gebruikssporen op onze speakers nooit van invloed zijn op de werking van je apparaat. Elke speaker die we aanbieden, delen we in een gebruikscategorie in. We geven dit in de productomschrijving altijd aan. Wij onderscheiden de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.
  • Door meer gebruikssporen te aanvaarden kan je prijsvoordeel oplopen tot 50% van de nieuwwaarde.

Welke refurbished LG speakers maken gebruik van Meridian-technologie?

LG is een samenwerkingsverband aangegaan met het Britse Meridian Audio. Meridian is voorloper op het gebied van digitale signaalverwerking. Speakers van LG met Meridian-technologie vallen op door hun kristalheldere en warme geluid, waardoor je een authentieke 3D-ervaring krijgt. Wil je een Meridian soundbar, kies dan voor de SL8YG, SL10YG of SK10Y Dolby Atmos soundbar. Wanneer je een draagbare speaker met Meridian-technologie wilt, dan is de XBOOM-serie je beste keuze.

Welke refurbished LG speaker is geschikt om op vakantie mee te nemen?

De modellen PK3, PK5 en PK7 uit de XBOOM-serie zijn uitermate geschikt om overal mee te nemen. Niet alleen geniet je van kristalhelder geluid, ook zijn ze bestand tegen regen en vocht, met name de PK7. Daarnaast geniet je 12 tot 18 uur van je muziek voordat je de interne batterij weer moet opladen.