Refurbished Magnat kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Magnat speaker kopen

Een refurbished Magnat speaker van reBuy

Magnat is een Duitse fabrikant van elektronica met een duidelijke focus op speakers, car audio en home cinema-systemen. Het merk heeft een zeer goede reputatie onder mensen die zich als audiofiel omschrijven. Speakers van Magnat zijn smaakvol en modern vormgegeven en hebben een bijzonder goede geluidskwaliteit. Het merk staat bekend als erg innovatief en duurzaam en besteedt veel tijd aan onderzoek en productontwikkeling. Bij reBuy kun je een refurbished Magnat speaker kopen met veel voordelen.

Zekerheid en voordeel door een refurbished Magnat speaker te kopen

Wie op zoek is naar prijsvoordelen kan een gebruikte Magnat speaker kopen en zo veel geld besparen in vergelijking met de nieuwprijs. Echter, dit wil niet zeggen dat je dan ook werkelijk voordeliger uit bent. Als je Magnat speaker van binnen verontreinigd is en versleten onderdelen bevat, kunnen de reparatiekosten je prijsvoordeel teniet doen. reBuy geeft je echter veel meer zekerheid. Elke Magnat speaker gaat eerst naar onze technische afdeling voor een uitgebreide controle en intensief refurbishproces. Het binnenwerk wordt grondig gereinigd en alle minder presterende onderdelen zullen we vervangen. Pas als een Magnat speaker weer 100% functioneel is, bieden wij het in de verkoop aan. Jij mag rekenen op een garantietermijn van drie jaar.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Magnat speaker met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Magnat speaker aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. reBuy geeft je de garantie dat de prestaties van je speaker niet negatief worden beïnvloed door de aanwezige gebruikssporen. Hoe meer gebruikssporen voor jou aanvaardbaar zijn, hoe groter je prijsvoordeel. Door te kiezen voor een speaker met gebruikssporen kun je tot 50% besparen op de nieuwprijs. Kijk in de omschrijving van elke speaker naar de gebruikscategorie en houd de definities van het volgende overzicht in de gaten:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Magnat speaker kan ik het beste aansluiten op een thuisnetwerk?

Met een thuisnetwerk kun je in elke ruimte van je huis dezelfde muziek afspelen of per kamer een andere playlist gebruiken. Magnat heeft voor thuisnetwerken de CS-lijn ontwikkeld. De Magnat CS 40 en de Magnat CS 10 zijn beide compacte speakers met een bijzonder goede geluidskwaliteit. De Magnat CS-serie is eenvoudig te bedienen met een bijbehorende app die voor iOS en Android beschikbaar is. Op een thuisnetwerk kun je zonder moeite tien Magnat CS speakers aansluiten.

Welke wireless refurbished Magnat speaker geeft de beste geluidskwaliteit?

Wie wil genieten van het best mogelijke geluid, maar wel draadloze speakers wil hebben, kan kiezen voor de Magnat Magnasphere-lijn. Je hebt de beschikking over drie verschillende frequentiebanden, wat maximale stabiliteit waarborgt. Zowel de Magnasphere 33 tweewegspeaker als de Magnasphere 55 driewegspeaker zijn uitgerust met interne versterkers voor lage tonen, hoge tonen en middentonen. Met een afstandsbediening stel je zelf de balans tussen deze versterkers in. Het frequentiebereik van deze Magnat speakers loopt van 28 Hz tot 50.000 Hz.