Refurbished Philips kopen | 3 jaar garantie | reBuy (14)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Philips speaker kopen

Een refurbished Philips speaker kopen bij reBuy

Philips, een van de belangrijkste technologische bedrijven van Nederland, is altijd sterk vertegenwoordigd binnen de consumentenelektronica. Zo zijn de compact-cassette en de cd beide uitvindingen die in het innovatieve Philips Natlab het levenslicht zagen. Ook op het gebied van speakers levert Philips bewezen topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar goede multiroomspeakers of handige bluetoothspeakers, de kans is groot dat je in het uitgebreide assortiment van Philips precies vindt waar je naar op zoek bent. Je kunt bij reBuy met veel prijsvoordeel een refurbished Philips speaker kopen. Je krijgt van ons drie jaar garantie.

Een refurbished Philips speaker kopen geeft je veel voordelen

Je kunt via diverse kanalen een tweedehands Philips speaker kopen, maar dan is het maar de vraag of alles nog precies zo werkt als het zou moeten. Als je geen risico's wilt lopen én voordelig uit wilt zijn, kijk je online in het aanbod van reBuy. Alle Philips speakers die wij aanbieden zijn uitgebreid getest. Defecte en minder presterende onderdelen zijn vervangen door nieuwe. Je mag erop vertrouwen dat een refurbished Philips speaker 100% functioneel is en exact zo presteert als een nieuw exemplaar zou doen. Je betaalt alleen aanmerkelijk minder als je voor ons kiest.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Philips speaker met gebruikssporen

Het kan voorkomen dat je refurbished Philips speaker aan de buitenkant gebruikssporen heeft. Soms zijn ze alleen zichtbaar, soms kun je ze ook voelen. We beloven je dat uiterlijke gebruikssporen nooit van invloed zijn op een ongestoorde werking van je speaker. Alle speakers die we te koop aanbieden, plaatsen we in een gebruikscategorie. Hoe meer gebruikssporen je wilt aanvaarden, hoe voordeliger je Philips speaker. Hier zie je een overzicht van onze gebruikscategorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke refurbished Philips speaker is waterdicht?

Als je graag onderweg van je muziek wilt genieten, is het verstandig om te kiezen voor speakers die bestand zijn tegen wisselende weersinvloeden. Wie Philips speakers zoekt die bestand zijn tegen spatwater of een kleine regenbui, kan in ons assortiment kijken naar draadloze en draagbare speakers uit de BT6000-lijn. Deze zijn alle gegarandeerd spatwaterbestendig. Wil je genieten van muziek op het water, wees dan verstandig en kies voor speakers die ook echt waterdicht zijn. Dan zouden Shoqbox of EverPlay draagbare speakers een goede keuze zijn. EverPlay speakers bieden je bovendien 10 uur muziek voordat ze weer opgeladen moeten worden.

Welke refurbished Philips speaker is een goede multiroomspeaker?

Philips speakers die gebruik maken van izzylink-technologie kun je inzetten als multiroomspeakers. Je kunt tot vijf speakers aansluiten, één voor elke ruimte van je huis. Als je ook muziek vanaf je smartphone wilt afspelen, kies dan voor de BM7B/10, die via NFC-technologie contact maakt met je telefoon. Deze speaker is zeer geschikt als je van volle bastonen houdt. Wie ook op een buitenterras multiroomspeakers wil gebruiken, kiest het beste voor spatwaterbestendige BM6W/10-speakers.