Refurbished Pioneer kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Pioneer speaker

Refurbished Pioneer speaker kopen bij reBuy

Pioneer staat al jaren bekend als een topmerk op gebied van audio. Een refurbished Pioneer speaker is dan ook een absolute aanrader wanneer je muziek niet enkel wilt beluisteren, maar ook beleven. Bij reBuy vind je een gebruikte Pioneer speaker tot 50% voordeliger dan een nieuw model. Je krijgt een garantie van niet minder dan drie jaar op je toestel en een garantie van 21 dagen op je aankoop. De speaker is gecontroleerd, hersteld indien nodig en gereinigd. Je kunt rekenen op 100% functionaliteit.

Tweedehands Pioneer speaker kopen in een conditie die je zelf kiest

Bij reBuy kun je een refurbished Pioneer speaker kopen in een conditie die je zelf kiest. Hoe meer gebruikssporen een toestel bevat, hoe voordeliger de prijs. De gebruikssporen bevinden zich enkel aan de buitenkant van de speaker. Je kiest uit volgende categorieën:

  • als nieuw: een speaker waarbij je geen of weinig gebruikssporen kunt zien;
  • zeer goed: een gebruikte Pioneer speaker die weinig gebruikssporen bevat die je bovendien niet kunt voelen wanneer je er met je vingernagel over gaat;
  • goed: een refurbished Pioneer speaker die enkele gebruikssporen bevat die je wel kunt voelen;
  • sterk gebruikt: op deze speaker zijn meerdere gebruikssporen aanwezig die je kunt voelen met je vingernagel.

Welke refurbished Pioneer speaker koop je voor multiroom gebruik?

Fayola is het draadloze muzieksysteem van Pioneer dat uitgebreid kan worden om meerdere ruimtes tegelijkertijd van muziek te voorzien. Het bestaat uit verschillende speakers en een subwoofer van uitstekende kwaliteit. De refurbished Pioneer speaker die deel uitmaakt van het Fayola-systeem wordt via FlareConnect verbonden met de andere onderdelen van het systeem zodat elke kamer gevuld wordt met de nummers die jij kiest. Het systeem is innovatief en klaar voor de toekomst.

Welk design mag je verwachten voor je gebruikte Pioneer speaker?

Pioneer kiest niet enkel voor innovatie op vlak van technologie, maar ook op vlak van design. De tweedehands Pioneer speaker is ontworpen om binnen elk modern interieur te passen en een ware blikvanger te vormen. Er wordt gekozen voor strakke lijnen, effen en sobere kleuren en geïntegreerde knoppen en displays die amper zichtbaar zijn. De besturing kan van op afstand gebeuren door middel van een app, zodat er geen overbodige draden of apparaten nodig zijn. Er zijn uitgebreide systemen met grote speakers en compacte systemen die onopvallend in de ruimte geplaatst worden.

Welke tweedehands Pioneer speaker kopen voor mobiel gebruik?

De MRX-3 en de MRX-5 zijn ideale refurbished Pioneer speakers wanneer je op zoek bent naar een speaker die je overal mee naar toe kunt nemen. Dit kan zowel binnen- als buitenshuis zijn. De speaker is draadloos en maakt gebruik van batterijen. Hij is klein, compact en weegt amper iets. Je zet hem op het aanrecht in de keuken terwijl je de afwas doet, op je strijkplank, in de logeerkamer of waar je ook wilt. Ook wanneer je gaat kamperen is dit de ideale metgezel voor elke muziekliefhebber. Je smartphone of tablet sluit je zonder problemen aan via een draadloze verbinding.