Refurbished Riva kopen | 3 jaar garantie | reBuy (7)

Refurbished Riva speaker kopen

Een refurbished Riva speaker kopen bij reBuy

Riva Audio, opgericht door veteraan Rikki Farr, staat al jaren bekend als leverancier van speakers met een kristalhelder geluid die muziek echt tot leven laten komen. Vanuit zijn ervaring met artiesten als Bob Marley, Led Zeppelin en Guns 'n Roses, weet hij als geen ander hoe professionele audio hoort te klinken. Riva speakers zijn speakers voor fijnproevers die geen concessies willen doen aan geluidskwaliteit. Naast professionele PA-systemen en klassieke boxen produceert Riva ook zeer goede draadloze speakers, voorzien van alle moderne snufjes. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished Riva speaker kopen om écht van je favoriete muziek te genieten.

Je Riva speaker tweedehands kopen met veel zekerheid

Als je een gebruikte Riva speaker koopt via een tweedehandskanaal, dan is het maar de vraag of je waar voor je geld krijgt. Je betaalt misschien veel minder dan je voor een nieuw exemplaar kwijt zou zijn, maar je loopt ook risico's. Garantie, als die al wordt aangeboden, is meestal erg beperkt en onderdelen kunnen snel defect raken of minder goed functioneren. Deze risico's sluit je uit als je bij reBuy een refurbished Riva speaker koopt. Wij geven je de zekerheid van een volledig functionele speaker, waar we bovendien drie jaar garantie op geven. Ben je toch niet tevreden over de kwaliteit? Binnen 21 dagen na ontvangst mag je je Riva speaker kosteloos retourneren en krijg je je geld terug.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Riva speaker met gebruikssporen

Als wij een speaker onderwerpen aan een refurbishproces testen we hem uitgebreid en vervangen we alle minder goed functionerende onderdelen. Echter, het is mogelijk dat je aan de buitenkant gebruikssporen blijft zien. We verzekeren je dat deze oppervlakkige gebruikssporen geen invloed hebben op de correcte werking van je speaker. Als gebruikssporen voor jou aanvaardbaar zijn, kun je een groter prijsvoordeel tegemoet zien. Wij delen al onze speakers in een van de volgende vier gebruikscategorieën in:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Bij elke speaker uit ons assortiment staat duidelijk vermeld in welke categorie hij thuishoort.

Welke refurbished Riva speaker kan ik buiten gebruiken?

Als je een tuinfeest geeft, zet je uiteraard goede speakers buiten. Dan is het wel handig als ze tegen vocht, morsen en een eventuele kleine bui kunnen. Je kunt dan het beste kiezen voor de Riva Concert speaker. Deze speaker is bestand tegen spatwater. Door zijn gepatenteerde Trillium audiotechnologie geeft hij geen vervorming, ook niet als je het geluid voluit zet. Met de bijbehorende batterij geeft hij je 15 uur continue muziek.

Welke refurbished Riva speaker is een goede multiroomspeaker?

In elke ruimte van je huis je favoriete muziek. Dat kun je realiseren met een multiroomspeakersysteem. In het assortiment van Riva Audio is de Riva Wand je beste optie. Je kunt muziek streamen via wifi, bluetooth of je maakt gebruik van zijn ingebouwde Chromecast-technologie. Daarmee laat je direct muziek van je smartphone, tablet of laptop afspelen.