Refurbished Vifa kopen | 3 jaar garantie | reBuy (13)

Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Vifa speaker

Refurbished Vifa speaker kopen bij reBuy

Voor iedereen die op zoek is naar een speaker die stijlvol is en overal mee naar toe genomen kan worden, is de gebruikte Vifa speaker een schot in de roos. Bij reBuy vind je de Vifa speaker tot 50% voordeliger dan een nieuw model. Elke speaker is volledig gecontroleerd, gereinigd en hersteld zodat hij 100% functioneel is. De speaker komt met een garantie van maar liefst drie jaar en een extra garantie van 21 dagen op de aankoop.

Tweedehands Vifa speaker kopen, welke conditie verkies je?

Vanzelfsprekend is niet elke gebruikte Vifa speaker in dezelfde staat. De ene speaker bevat wat meer gebruikssporen dan de andere. Hoe meer sporen, hoe voordeliger de prijs. Je kunt een keuze maken uit volgende condities:

  • als nieuw: een refurbished Vifa speaker als nieuw heeft geen of heel hele minimale gebruikssporen;
  • zeer goed: een tweedehands Vifa speaker kopen die zeer goed is, verzekert je van een toetstel met enkel lichte en niet-voelbare gebruikssporen;
  • goed: een goede Vifa speaker heeft enkele licht en voelbare gebruikssporen. Hij is daarom vriendelijker geprijsd dan een speaker uit de voorgaande categorieën;
  • sterk gebruikt: wanneer je een refurbished Vifa speaker koopt die sterk gebruikt is, zijn er meerdere zichtbare en voelbare gebruikssporen aanwezig.

Voor wie is de refurbished Vifa speaker bedoeld?

Een tweedehands Vifa speaker kopen is echt een aanrader als je op zoek bent naar een kwalitatieve speaker die je overal met je mee kunt nemen. Zeker dames zullen helemaal gek zijn op het knappe en stijlvolle design. De speaker is compact, licht, elegant en biedt je bovendien een prima muzikale ervaring. Hij is verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren die je kunt laten matchen met je outfit. De Vifa speaker kent dan ook vooral een groot succes bij gebruikers die behalve met muziek ook met fashion en design bezig zijn.

Welk type refurbished Vifa speaker kopen bij reBuy?

Er zijn vier types Vifa speakers die zeker het overwegen waard zijn, namelijk de Copenhagen speaker, de Helsinki speaker, de Oslo speaker en de Stockholm speaker. De eerste drie types zien eruit als een handtasje dat je met je meedraagt. De Copenhagen en Oslo speaker hebben een draagriem in kunststof, de Helsinki speaker is voorzien van een leren bandje. De Stockholm speaker is een lange rechthoekige speaker die bedoeld is om ergens te plaatsen, hoewel je hem ook gemakkelijk met je mee kunt nemen. Elk model heeft afgeronde hoeken en knoppen die aan de bovenzijde zijn geplaatst voor een eenvoudige bediening.

Welke bronnen zijn toegankelijk met de refurbished Vifa speaker?

De gebruikte Vifa speaker is een draadloze speaker die gemakkelijk te verbinden is met tal van bronnen. Zowel je smartphone, tablet als computer sluit je moeiteloos aan en je kunt er ook muziek mee streamen. Je kunt de speaker gebruiken om samen met vrienden van muziek te genieten of op je eentje weg te dromen bij je favoriete bands. Dankzij het gebruik van een Kvadrat-stoffering die speciaal voor Vifa ontworpen is, kun je rekenen op een optimaal geluid en een adembenemend design.