Refurbished Rollei kopen | 3 jaar garantie | reBuy (8)

Refurbished Action cam Rollei kopen

Refurbished Action cam Rollei

Profiteer van een korting tot wel 50% op de nieuwprijs door een refurbished Action cam Rollei te kopen bij reBuy. Zo maak je haarscherpe actievideo's tijdens bijvoorbeeld het mountainbiken, surfen of klimmen. Refurbished Action cams van reBuy zijn voor de verkoop volledig gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd. Je weet dus zeker dat je een 100% werkend apparaat aanschaft. Daarnaast krijg je drie jaar garantie op de aankoop van een tweedehands Action cam van Rollei. Ontdek je voordelen bij reBuy:

  • Een 100% werkend apparaat met hoge kortingen
  • Drie jaar garantie
  • 21 dagen bedenktijd om je aankoop kosteloos te retourneren
  • Milieuvriendelijk consumeren
  • Kies zelf van hoeveel korting je profiteert dankzij vier productklassen.

Refurbished Action cam van Rollei kopen voor een beter milieu

Een tweedehands Action cam Rollei kopen is niet alleen voordelig voor jou, maar ook goed voor het milieu. reBuy geeft elektronische apparaten namelijk een tweede leven zodat er minder nieuwe apparatuur geproduceerd hoeft te worden. Door een gebruikte Action cam Rollei volledig op te knappen en geschikt te maken voor de verkoop draagt reBuy bij aan een betere wereld. Ook als consument is het kopen van een refurbished aparaat een milieuvriendelijke keuze.

Je korting in eigen hand met een refurbished Action cam Rollei

Bij reBuy kies je zelf je voordeel. Onze Action cams zijn namelijk onderverdeeld in productklassen op basis van gebruikssporen. Hoe meer gebruikssporen, hoe voordeliger je je Action cam Rollei tweedehands kunt aanschaffen. Hieronder vind je de beschikbare productklassen:

  • Als nieuw: het apparaat ziet er als nieuw uit zonder zichtbare gebruikssporen. Je betaalt de hoogste prijs voor het product, maar altijd minder dan de nieuwprijs.
  • Zeer goed: het apparaat heeft nagenoeg onzichtbare gebruikssporen.
  • Goed: het apparaat heeft zicht- en voelbare gebruikssporen.
  • Sterk gebruikt: het apparaat heeft duidelijk zichtbare en voelbare gebruikssporen, maar je bent het voordeligst uit.

Kan ik live streamen met een refurbished Action cam van Rollei?

Je hebt veel mogelijkheden met een Action cam van Rollei. Afhankelijk van het model kun je zelfs via wifi verbinding maken met je telefoon. Er is zelfs een app beschikbaar om de beelden van je Action cam Rollei direct op je smartphone te bekijken en live te streamen. De app is tevens geschikt om je refurbished Action cam Rollei op afstand te bedienen. Daarnaast kun je de wifi-verbinding gebruiken om je video's meteen te delen met vrienden of familie.

Hoe diep kan ik duiken met een refurbished Action cam Rollei?

De Action cam van Rollei wordt standaard geleverd met een waterdichte behuizing zodat je ook onderwatervideo's kunt maken. Dat is bijvoorbeeld ideaal tijdens een uniek duikavontuur op een exotische bestemming. Afhankelijk van het model dat je aanschaft, kun je tot wel 40 meter diepte opnames maken. Of je nu onderwatervideo's maakt of beelden opneemt tijdens een mooie fietstocht, je beschikt over een full-HD-kwaliteit zodat je alles in superscherp beeld herbeleeft. Bekijk het assortiment bij reBuy en kies de Rollei Action cam die past bij jouw behoefte.