Refurbished YI kopen | 3 jaar garantie | reBuy (4)

Kleur
arrow-down
Cameraresolutie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished YI action cam kopen

Een refurbished YI action cam kopen bij reBuy

Het Chinese bedrijf YI Technology heeft zich in 2016 afgesplitst van moederbedrijf Xiaomi. YI Technology geniet grote faam op het gebied van computer-vision-technologie en maakt toepassingen op het gebied van gezichtsherkenningssoftware. Daarnaast zijn hun camera's en action cams populair binnen de zakelijke- en consumentenmarkt. YI action camera's zijn niet alleen onderscheidend op het gebied van prestaties. Zo won YI in 2017 de Red Dot Design Award, een toonaangevende onderscheiding op het gebied van industrieel ontwerpen. Je kunt bij reBuy een volledig functionele refurbished YI action cam kopen met een aanzienlijk prijsvoordeel.

Drie jaar garantie op je refurbished YI action cam

Als je een actief en sportief leven leidt, is het logisch dat je mooie momenten wilt vastleggen met een topklasse action cam. Omdat een goede camera prijzig kan zijn, wil je wellicht besparen door je YI action cam tweedehands te kopen. Dan loop je wel een aantal risico's. Je camera kan van binnen vervuild zijn en de kans bestaat dat je action cam al snel reparaties nodig heeft, omdat je niet kunt zien welke onderdelen slijtage vertonen. Bij reBuy loop je zulke risico's niet. Als wij een refurbished action cam aanbieden, is hij te allen tijde volledig schoongemaakt. Ook hebben we alle minder presterende onderdelen vervangen door nieuwe. Op onze 100% functionele refurbished action cams geven we je maar liefst drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished YI action cam met gebruikssporen

Het kan voorkomen dat je YI action cam van reBuy gebruikssporen vertoont. Deze gebruikssporen zullen echter nooit de werking van je camera belemmeren. Als je gebruikssporen kunt accepteren, geven we je een extra prijsvoordeel, dat kan oplopen tot 50% van de winkelwaarde. We plaatsen elke YI action cam in een gebruikscategorie die we duidelijk vermelden in de productomschrijving. Om volledig transparant te zijn geven we je hier een overzicht van onze categorieën, zodat je weet waar je aan toe bent:

  • als nieuw: sporen van gebruik zijn er niet of nauwelijks;
  • zeer goed: je ziet lichte sporen van gebruik, maar ze zijn niet voelbaar;
  • goed: je ziet duidelijke sporen van gebruik en ze zijn soms voelbaar;
  • sterk gebruikt: je ziet meerdere duidelijke sporen van gebruik die ook te voelen zijn.

Is mijn refurbished YI action cam spatwaterbestendig of waterdicht?

Als je met je action cam in een regenbui terechtkomt, wil je niet dat je camera daarna defect is. Zowel de Yi Halo action cam als de YI 4K action cams hebben geen IP-certificatie. Een aantal gebruikers heeft YI action cams getest en daaruit bleek dat ze niet waterdicht zijn en hoogstwaarschijnlijk ook niet spatwaterbestendig. Echter, YI biedt voor een luttel bedrag een naadloos passende en gegarandeerd waterdichte beschermende behuizing aan. Daarmee is je camera optimaal beschermd.

Hoe scherp zijn slowmotionbeelden van mijn refurbished YI action cam?

Als je actiescènes vast wilt leggen is het van belang dat de resolutie van je camera hoog is. Dit geldt zeker voor slowmotionbeelden, waar je op alle details wilt letten. De YI 4K action cam maakt videobeelden in 4K ultra-HD-kwaliteit tot 30 frames per seconde. Kies je voor slowmotion met 120 frames per seconde, dan heb je nog steeds 1080 full-HD-kwaliteit. Extra slowmotion met 240 frames per seconde levert nog steeds een zeer scherpe 720p-kwaliteit op.