Refurbished Minolta kopen | 3 jaar garantie | reBuy (7)

refurbished Minolta objectief

Refurbished Minolta objectief

Houd je van fotograferen en beschik je over een fototoestel van Minolta dat geschikt is voor losse objectieven? Dan kun je bij reBuy terecht voor een refurbished objectief dat past bij jouw manier van fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan een objectief met een speciale lens die geschikt is voor macrofoto's van bloemen en insecten. Zeker als je meerdere lenzen voor je camera nodig hebt, is een tweedehands Minolta objectief kopen een voordelige en slimme keuze. Een refurbished model is volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Bij reBuy krijg je standaard drie jaar garantie.

Een refurbished Minolta objectief kopen bij reBuy

Voor sommige consumenten is het een drempel om hun camera-accessoires tweedehands aan te schaffen. Met een refurbished Minolta objectief bij reBuy hoef je je hier geen enkele zorgen over te maken. Je bent ervan verzekerd dat het objectief 100% functioneert. Ben je toch niet tevreden over je Minolta objectief tweedehands, dan kun je je aankoop altijd binnen 21 dagen herroepen. Retourneren is in dit geval kosteloos. Jouw reBuy voordelen nog eens op een rij:

  • Volledig functioneel objectief met een prijs tot wel 50% van de nieuwwaarde
  • Drie jaar garantie op je aankoop
  • 21 dagen de tijd om het product kosteloos te retourneren
  • Je draagt een steentje bij aan het milieu door geen nieuw, maar een refurbished product aan te schaffen.

Kies je voordeel van je refurbished Minolta Objectief met een productklasse

Ben je een fanatieke fotograaf en ben je altijd op zoek naar geschikte objectieven? Dan bespaar je veel geld door te kiezen voor een refurbished Minolta objectief. Hoeveel je bespaart bepaal je zelf door een objectief uit een bepaalde productklasse te kiezen. Het verschil in prijs wordt bepaald door de mate van gebruikssporen. Voor elke productklasse geldt dat je objectief 100% functioneel is. Maak een keuze uit de volgende productklassen:

  • Als nieuw: niet of nauwelijks zichtbare gebruikerssporen, hoogste prijs
  • Zeer goed: lichte zichtbare gebruikerssporen, lagere prijs
  • Goed: enkele voelbare gebruikerssporen, nog voordeliger
  • Sterk gebruikt: meerdere voelbare gebruikerssporen, voordeligste prijs

Kan ik een refurbished Minolta objectief gebruiken met elke Sony camera?

Wanneer je een Minolta objectief tweedehands of nieuw koopt is het altijd belangrijk dat je vooraf precies weet of het model geschikt is voor jouw camera. Een Minolta AF 28-80mm f/3.5-5.6 Macro 62 mm filter is bijvoorbeeld zowel met een Minolta MAXXUM AF als een Sony Alpha te gebruiken. Bij reBuy kun je terecht voor een breed aanbod aan objectieven zodat je eenvoudig het juiste objectief vindt voor jouw camera.

Zitten er krassen op een Minolta objectief tweedehands?

Bij reBuy krijg je de garantie dat je aankoop 100% werkend is. Afhankelijk van de productklasse kan je Minolta objectief in meer of mindere mate gebruikssporen bevatten. Omdat de lens van een objectief essentieel is voor het functioneren van het product, mag je verwachten dat deze volledig intact is en geschikt voor het maken van perfecte foto's. In het geval van refurbished Minolta objectieven zullen de gebruikssporen zich beperken tot de behuizing.