Refurbished ZEISS kopen | 3 jaar garantie | reBuy (12)

Lensmount
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Zeiss objectief kopen

Een refurbished Zeiss objectief kopen voor de perfecte foto

Dagelijks streef je naar perfectie. Je bent beroepsmatig fotograaf of amateurfotograaf. Maar zoals je weet, vereist perfectie een uitstekende lens. Die is erg kostbaar, als je hem tenminste nieuw wilt kopen. Maar waarom zou je dat doen? Een refurbished Zeiss objectief presteert net zo goed als een volledig nieuw exemplaar. Het enige grote verschil is de prijs. Bij reBuy doorbreken we elk laagterecord. Dit kunnen wij doen door ons handige inkoopsysteem. Je treft in ons overzicht de mooiste refurbished Zeiss lens modellen aan. Van de scherpste groothoek tot aan een flinke telelens. Daarbij gelden de voordelen van een echte Zeiss. Denk alleen al aan de stabiliteit, enorme scherpte en ultieme lichtgevoeligheid. Heb je bij ons eenmaal een gebruikte Zeiss lens besteld, dan krijg je ook nog eens drie jaar garantie mee.

Een refurbished Zeiss lens die net zo goed is als nieuw

Een refurbished Zeiss lens kopen bij reBuy is echt iets anders dan het aanschaffen van een tweedehands lens. In het laatste geval moet je maar afwachten welke kwaliteit je krijgt. Bij reBuy laten wij niets aan het toeval over. Elke gebruikte Zeiss lens die bij ons binnenkomt, wordt door onze deskundigen nauwkeurig bekeken. Het functioneren wordt uitvoerig getest en het objectief wordt zorgvuldig gereinigd. Zijn er onderdelen aan vervanging toe, dan wordt zo'n verbetering direct uitgevoerd. Het gevolg van deze aanpak is dat je een refurbished Zeiss objectief in handen krijgt dat even goed functioneert als een volledig nieuw exemplaar. Bij reBuy werken wij met een uitgekiend systeem van condities, waar we de kwaliteit van onze objectieven mee aanduiden. Aan elke conditie is een prijs gekoppeld. Aangezien een refurbished Zeiss objectief altijd met zorg is behandeld, valt hij bij verkoop bijna altijd in onze categorie 'Zeer goed' of 'Als nieuw'. Bovendien geldt na aanschaf altijd 21 dagen lang: 'niet goed, geld terug'.

Wist je dat Zeiss veel meer doet dan alleen maar cameralenzen maken?

Wat heeft een Zeiss objectief dat geen ander objectief heeft? Om te beginnen de beschikking over meer dan 160 jaar productontwikkeling en ervaring. Alleen al daarmee verslaat een refurbished Zeiss objectief elke andere lens uit het assortiment. Maar wist je dat Zeiss niet alleen bekend staat om haar objectieven voor camerasystemen? Ook in de industrie is de techniek van Zeiss richtinggevend. Bij de controle van productieprocessen bijvoorbeeld. Daarnaast wordt in de wereld van de film alleen met de lenzen van Zeiss de hoogste kwaliteit bereikt. Klik jij dus een refurbished Zeiss objectief van reBuy op je camera, dan mag je er gerust met gepaste trots mee rondlopen.

Kun je voor elke camera een refurbished Zeiss lens kopen?

Natuurlijk heeft niet elke fotograaf een camera van hetzelfde merk. Daar houden wij doorlopend rekening mee bij het samenstellen van ons assortiment. Een refurbished Zeiss objectief kopen doe je bij reBuy dus naar keuze voor je Canon, Nikon of Sony camera. Steeds staat bij de gegevens nadrukkelijk vermeld, voor welke camera de gebruikte Zeiss lens geschikt is. Daarnaast wordt per objectief nauwkeurig informatie gegeven over bijvoorbeeld de diameter, lensstructuur, kortste scherpstelafstand en het gewicht. Bekijk daarom eerst eens rustig het gehele aanbod, voordat je een refurbished Zeiss lens kiest.