Refurbished Canon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (67)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Canon camera kopen

Waarom een Canon fotocamera bestellen bij reBuy?

Fotografie kan een dure hobby zijn, zeker als je je zinnen op een Canon fotocamera hebt gezet. Echter kan het ook anders, dankzij het concept van reBuy kun je jouw favoriete camera kopen tegen verrassend vriendelijke prijzen. Elke gebruikte Canon camera die wij inkopen, krijgt weer een tweede leven. Onze experts controleren de camera en repareren hem zo nodig. Ook de buitenkant wordt gereinigd en het apparaat wordt vervolgens uitgetest. Een refurbished Canon camera kopen biedt de volgende voordelen:

  • Elke camera is gegarandeerd 100 procent functioneel
  • De hoogste kwaliteit tegen verrassend lage prijzen
  • Profiteer van 21 dagen retour garantie en 3 jaar garantie

Een tweedehands Canon camera kopen: hoe betrouwbaar is dat?

Welke refurbished camera je ook kiest, bij reBuy ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of de buitenkant nu gloednieuw oogt, of enkele gebruikssporen vertoont. Elke gebruikte Canon camera die bij ons binnenkomt, wordt na grondige inspectie ingedeeld in een bepaalde categorie. Hoe meer gebruikssporen, hoe lager de prijs. Wil je een refurbished Canon camera kopen, dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Als nieuw. Deze Canon fotocamera is niet van nieuw te onderscheiden, kan enkele zeer lichte gebruikerssporen bevatten.
  • Zeer goed. De camera heeft lichte gebruikssporen.
  • Goed. De camera heeft enkele zichtbare gebruikssporen die tevens voelbaar zijn.
  • Sterk gebruikt. Duidelijke gebruikssporen verraden dat deze Canon camera tweedehands is. Toch is de binnenkant tiptop in orde.

Wanneer een Canon camera tweedehands door ons wordt aangeboden, worden de verschillende condities met bijbehorende prijs steeds bij de camera genoemd. Zo biedt reBuy jou alle ruimte om de tweedehands Canon camera te kopen die past bij je wensen en budget.

Hoe verhouden de gebruikte Canon camera's zich ten opzichte van elkaar?

Canon is een bijzonder populair merk. De Japanse producent is al sinds 1934 actief en domineert sinds vele decennia de markt. Een refurbished Canon camera kopen doe je als professional én als hobbyist. Het merk hanteert hiervoor een flink aantal cameralijnen. Kijk je naar de spiegelreflexcamera's, dan staat de lengte van het typenummer voor een zeker onderscheid. Viercijferige spiegelreflexcamera's zijn relatief eenvoudig qua mogelijkheden. Een Canon camera tweedehands met driecijferig nummer is geschikt voor hobby en professioneel gebruik. De refurbished Canon camera met een één- of tweecijferig nummer, is helemaal toegespitst op professioneel gebruik.

Welke gebruikte Canon camera kan ik het beste kiezen?

Welke refurbished Canon camera voor jou het meest geschikt is, is grotendeels afhankelijk van je gebruikswensen. Naast spiegelreflex modellen vind je bij reBuy ook Canon systeemcamera's. Een dergelijke Canon fotocamera staat eveneens garant voor uitstekende resultaten en heeft bovendien als voordeel dat hij erg gemakkelijk kan worden meegenomen. Een spiegelreflex uit de 500, 600 of 700 serie zorgt voor prima resultaten. De resolutie varieert tussen de 15 MP en 24 MP. Deze camera's zijn nog tamelijk recent en bieden ook de mogelijkheid tot video-opname.