Refurbished Fujifilm kopen | 3 jaar garantie | reBuy (28)

Producttype
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera kopen

Een refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera bij reBuy

De Japanse multinational Fujifilm was jarenlang samen met Kodak dé wereldmarktleider op het gebied van fotopapier en fotorolletjes. Het bedrijf maakt zeer goede kopieermachines, printers en andere optische apparatuur. Ook de camera's, zowel de oude analoge als de moderne digitale, staan bekend als kwalitatief erg goed. Fujifilm ontwikkelt ook eigen lenzen en objectieven voor de eigen camera's, maar ook voor camera's van andere fabrikanten. Je kunt met veel voordeel een refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera kopen bij reBuy.

Een refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera kopen geeft je zekerheid

In het tweedehandscircuit kun je zonder moeite een voordelige gebruikte Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera kopen. Het is echter maar de vraag of een prijsvoordeel zich vertaalt in echte voordelen. Het zou kunnen dat je camera van binnen vervuild is, waardoor je foto's minder scherp en mooi van kleur worden dan je zou willen. Ook is het mogelijk dat onderdelen snel versleten raken en je met hoge reparatiekosten geconfronteerd wordt. Deze risico's loop je beslist niet bij reBuy. Elke Fujifilm systeem-of-spiegelreflexcamera die wij ontvangen gaat naar onze technische afdeling voor een uitgebreide inspectie. Daar maken we het binnenwerk weer brandschoon en beoordelen we alle onderdelen op een correcte werking. Voldoen ze niet meer, dan zullen wij ze vervangen. Uiteindelijk levert ons refurbishproces een Fujifilm camera op die weer 100% functioneel is. Hierop geven we je drie jaar garantie.

Extra voordeel bij een refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. Je hoeft je geen zorgen te maken dat deze sporen de werking van je camera op negatieve wijze beïnvloeden. Elke camera die wij ontvangen krijgt een plek in een gebruikscategorie aan de hand van de aanwezige gebruikssporen. Hoe meer gebruikssporen je accepteert, hoe voordeliger reBuy de camera aanbiedt. Jouw voordeel kan zelfs 50% van de nieuwwaarde bedragen. Hieronder vind je de vier categorieën van reBuy. Bij elke camera zie je duidelijk in welke categorie wij hem geplaatst hebben:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera is een goede systeemcamera?

De prestaties van een systeemcamera worden voor een groot deel bepaald door de resolutie van de elektronische beeldzoeker en de snelheid van de autofocus-opties. De Fujifilm X-T2 levert op beide terreinen grootse prestaties. De resolutie van deze Fujifilm systeemcamera bedraagt 24,3 MP. De snelle en efficiënte autofocus maakt het mogelijk om haarscherpe beelden te schieten in acht frames per seconde. Videobeelden maak je in 4K Ultra-HD kwaliteit. De camerabody ligt goed in de hand. Wil je echter grote telelenzen gebruiken, dan is de balans van de Fujifilm X-H1 wellicht net iets beter.

Welke Fujinon objectieven zou ik bij mijn refurbished Fujifilm systeem-en-spiegelreflexcamera moeten aanschaffen?

Fujifilm maakt gebruik van het X-Mount bevestigingssysteem. Objectieven van de eigen Fujinon-lijn die eveneens uitgerust zijn met X-Mount, zullen naadloos passen. Voor mooie landschappen kun je denken aan de Fujinon XF 10-24 mm groothoeklens. Een goede en lichtgevoelige standaard zoomlens is de Fujinon XF 16-55 mm met een maximale diafragmaopening van f/2.8. Een goede standaard zoomlens is de Fujinon XF 50-140 mm, die eveneens een diafragmaopening van f/2.8 heeft. Wie een zeer goede zoomlens zoekt voor natuurfotografie, zou de Fujinon XF 100-400 mm kunnen overwegen. Deze supertelelens heeft een maximale diafragmaopening van f/4.5-5.6.