Refurbished Konica Minolta kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera kopen

Een refurbished Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera van reBuy

Het Japanse Minolta werd in 1928 opgericht en is altijd een grote speler geweest in de wereld van fotografie. Minolta maakte in 1985 de allereerste camera met een succesvol en goed werkend autofocussysteem. In 2003 fuseerde Minolta met het eveneens bekende Japanse bedrijf Konica en ging verder onder de naam Konica-Minolta. Dit bedrijf is succesvol op het gebied van optische meetinstrumenten, medische apparatuur en printers. Samen ontwikkelden Konica en Minolta de Dynax-serie van digitale camera's. In 2006 stootte het bedrijf zijn cameradivisie af en verkocht het aan Sony. Bij reBuy kun je voordelig een refurbished Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera kopen.

Een Refurbished Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera kopen heeft voordelen

Wil je een tweedehands Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera kopen, dan kun je terecht bij diverse aanbieders van gebruikte camera's. Echter, uitsluitend bij reBuy krijg je drie jaar garantie. Veel gebruikte camera's kunnen van binnen vervuild zijn en onderdelen bevatten die defect zijn of minder goed presteren. Bij reBuy ondergaat elke camera een grondig en streng refurbishproces. Het hele binnenwerk reinigen we en alle minder goed presterende onderdelen vervangen we. Je mag ervan uitgaan dat elke Minolta camera die wij verkopen 100% functioneel is.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera met gebruikssporen

Zeker nu Minolta geen nieuwe camera's meer maakt, zal de Minolta camera die reBuy je verkoopt een leven achter zich hebben. Dat betekent dat er een grote kans bestaat dat je camera gebruikssporen vertoont. Gebruikssporen hebben bij een refurbished camera van reBuy echter nooit invloed op een ongestoorde en correcte werking. Accepteer je meer gebruikssporen, dan gunt reBuy je een extra prijsvoordeel dat kan oplopen tot 50% van de nieuwprijs. Elke camera krijgt een plek in een van de volgende vier gebruikscategorieën en bij elke camera vermeldt reBuy duidelijk de categorie waarin wij hem geplaatst hebben:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en die voelbaar zijn;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk waarneembaar en ook te voelen.

Welke refurbished Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera is een goede spiegelreflexcamera?

Zoals bekend werd gemaakt, komen er geen nieuwe Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera's meer op de markt. Als je nog in het bezit bent van goede Minolta objectieven met A-mount en geschikt voor het Minolta autofocussysteem, loont het de moeite om een goede refurbished camerabody te zoeken. De Minolta Dynax 7D is een geschikt model. Zijn door Minolta ontwikkelde anti-shakesysteem zorgt voor haarscherpe beelden. Hij heeft een goed werkende CCD beeldzoeker en sensoren die automatisch zorgen voor een goede, natuurlijke kleurenbalans en helderheid.

Welke refurbished Minolta systeem-en-spiegelreflexcamera is een goede entry-level systeemcamera?

Je kunt een ouder model systeemcamera van Minolta gerust aanschaffen als je de eerste kneepjes van fotografie onder de knie wilt krijgen. De Minolta Dimage X31 is hiervoor een geschikt model. Deze camera is voorzien van 3x optische zoom en heeft een beeldresolutie van 3,2 megapixels. Als je zoomt strekt de zoomlens zich niet uit. Het bereik van zijn zoomlens bedraagt 36 - 108 mm. Daarnaast geeft je camera ook nog 4x digitale zoom.