Refurbished Nikon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (74)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Sensortype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nikon camera kopen

Een Nikon fotocamera kopen bij reBuy

Het Japanse elektronicamerk Nikon is al lange tijd een van de wereldmarktleiders op het gebied van camera's en lenzen. In het tijdperk van de analoge camera behoorde dit bedrijf al tot de belangrijkste spelers en stond het bekend om zijn kwaliteit en innovaties. Nikon was ook een van de eerste fabrikanten die digitale camera's maakte, in eerste instantie voor NASA. Wie een digitale Nikon fotocamera heeft, of dit nu een high-end spiegelreflexcamera of een compact model is, kent de onbesproken kwaliteit. Bij reBuy koop je met veel voordeel je gebruikte Nikon camera. ReBuy biedt je een refurbished Nikon camera tegen een aanzienlijk prijsvoordeel en met een ruime garantieperiode.

Een refurbished Nikon camera kopen geeft je zekerheid

Als je een Nikon camera tweedehands koopt, weet je niet of hij van binnen nog net zo vlekkeloos werkt als een nieuw exemplaar. ReBuy biedt je met een refurbished Nikon fotocamera niet alleen kwaliteit, maar vooral zekerheid. Elke camera die bij ons binnenkomt, wordt door onze technische experts op hun functionaliteit gecontroleerd. Enkel wanneer de onderdelen nog volledig werken, accepteren we ze. Onderdelen die niet aan onze kwaliteitseisen voldoen, vervangen we. Uiteindelijk is elke refurbished Nikon camera van reBuy 100% functioneel en wordt hij ook aan de buitenkant gereinigd. Op onze kwaliteit geven wij 3 jaar garantie.

Meer voordeel bij kleine gebruikssporen

Een refurbished Nikon camera kan aan de buitenkant gebruikssporen vertonen. Hoe meer gebruikssporen, hoe voordeliger wij hem aanbieden. Nogmaals, op de werking van je Nikon fotocamera valt niets aan te merken. Als jij gebruikssporen acceptabel vindt, profiteer je van maximaal 50% prijsvoordeel in vergelijking tot de nieuwwaarde. ReBuy deelt elke camera in in een van de volgende categorieën:

  • Als nieuw: Geen gebruikssporen of slechts minimale en niet-voelbare
  • Zeer goed: Lichte, niet-voelbare gebruikssporen
  • Goed: Enkele voelbare gebruikssporen
  • Sterk gebruikt: Gebruikssporen zijn duidelijk zichtbaar en voelbaar

Wat is de toegevoegde waarde van wifi en GPS in mijn Nikon camera?

Veel fotografen kiezen ervoor om hun foto's direct online te plaatsen. Een goed model hiervoor is de Nikon D5300, die is uitgerust met GPS en ingebouwde wifi. Omdat je deze camera eenvoudig met het wifi verbindt, plaatst je jouw fotografische kunstwerken direct op je Facebook- of Instagrampagina. Het ingebouwde Global Positioning System houdt een logboek bij van de precieze coördinaten waar de foto is genomen. Na je vakantie of reis is het hierdoor erg eenvoudig om de juiste foto aan de juiste locatie te koppelen.