Refurbished Nikon 1 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (27)

Producttype
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nikon 1 camera kopen

De kwaliteit van een spiegelreflex in een gebruikte Nikon 1 camera

Een systeemcamera biedt tal van voordelen. Kijk je naar een refurbished Nikon 1 camera, dan zie je een compact model, waar je naar eigen inzicht het gewenste objectief op kunt schroeven. De fotokwaliteit wordt hierdoor veel beter dan je met een compactcamera met ingebouwde lens kunt bereiken. Ten opzichte van de spiegelreflex telt vooral het compacte formaat van een gebruikte Nikon 1 camera. De kwaliteit van de foto's doet immers niet onder voor het fotoresultaat dat je behaalt met een spiegelreflex. Besluit jij dus om een refurbished Nikon 1 camera te kopen, dan reis je met gemak de wereld over met een camera van zeer hoge kwaliteit in je achterzak.

Refurbished Nikon 1 camera kopen en uitrusten met de beste objectieven

Een belangrijk detail waarover elke gebruikte Nikon 1 camera beschikt, is de lensmount van het type Nikon 1. Voor deze populaire lensvatting zijn lenzen beschikbaar die zonder uitzondering van hoge kwaliteit zijn. Maar dit is nog niet alles. Koop je een Nikon 1 camera tweedehands, dan kun je met een adapter ook heel eenvoudig objectieven met de Nikon F vatting op je Nikon 1 schroeven. Hetzelfde geldt voor lenzen van Canon en Olympus, want ook daarvoor bestel je op internet eenvoudig de geschikte adapter. Ook de CMOS beeldsensoren die Nikon in zijn systeemcamera's inbouwde, zijn van zeer hoge kwaliteit. In combinatie met een objectief van een van de genoemde merken ontstaan fotoresultaten van professioneel niveau.

Is zelfs de voordeligste refurbished Nikon 1 camera een goede aanschaf?

Aangezien elke Nikon 1 camera zo'n hoge basiskwaliteit heeft, schaf je zelfs met een laag budget bij reBuy al een bijzonder goede systeemcamera aan. Binnen ons Nikon 1 camera tweedehands assortiment bieden wij bijvoorbeeld de types J2 en S1 aan. Zeer voordelige instapmodellen met een cameraresolutie van 10 MP. Wil je nog meer mogelijkheden en een aantrekkelijke flexibiliteit, dan raden we je aan om een tweedehands Nikon 1 camera te kopen van het type V2 of V3. Het laatste toestel beschikt over een cameraresolutie van maar liefst 18,4 MP. Met deze toestellen kun je ook naar hartenlust video-opnames maken. Je bent daarbij altijd verzekerd van een videoresolutie van 1920 x 1080 pixels. Dicht hier tegenaan ligt de optie om met hoge snelheid foto's te maken. Handig bij sportwedstrijden, want achteraf kun je rustig de beste foto uit de reeks selecteren. Wist je trouwens dat de refurbished Nikon 1 camera's over een uitgebreide reeks ISO-instellingen beschikken? Ook de diafragma instelmogelijkheden en flitsmodi zijn bij elke Nikon 1 camera zeer uitgebreid.

Productspecificaties Nikon 1 V2:

Camera:

 • Resolutie: 14 MP CMOS
 • Type flitser: ingebouwd uitklapbaar en een flitsschoen voor losse flitser
 • Opening: afhankelijk van het gebruikte objectief
 • Sensorgrootte: 1 inch
 • Videoresolutie: 1920 x 1080 pixels
 • Eigenschappen: continuous shooting van foto's op 15 fps

Scherm:

 • Schermgrootte: 3 inch
 • Electronische zoeker: 1440k dot

Behuizing, afmeting en gewicht:

 • Afmeting: 109 mm x 82 mm x 46 mm
 • Gewicht: 278 gram

Besturingssysteem, Processor:

 • Processor: EXPEED 3
 • Batterij: 310 volgens CIPA standaard