Refurbished Olympus kopen | 3 jaar garantie | reBuy (49)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Sensortype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera kopen

Een refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera bij reBuy

Sinds 1917 geniet de Japanse multinational Olympus een bijzonder goede reputatie in de wereld van de optiek. Op het gebied van microscopen en endoscopen voor medische doeleinden is Olympus een van de wereldmarktleiders en zijn hun vele productinnovaties toonaangevend gebleken. Zowel de analoge camera's als digitale camera's en objectieven van Olympus gelden vanwege hun zeer goede optische kwaliteit als eerste keus onder hobbyfotografen en professionele fotografen. Je kunt met veel voordeel bij reBuy jouw refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera kopen.

Een refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera kopen heeft voordelen

Je kunt via veel kanalen een tweedehands Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera kopen en zo profiteren van een prijsvoordeel in vergelijking met de nieuwwaarde. Je weet dan echter niet of alle onderdelen nog correct werken. Ook is het maar de vraag of het binnenwerk aangetast of vervuild is, waardoor je in de nabije toekomst problemen met het functioneren kunt krijgen. reBuy geeft je veel meer zekerheden. Elke Olympus camera die wij willen verkopen gaat eerst naar onze technische afdeling. Daar krijgt een Olympus camera een zeer grondige inspectie. Het binnenwerk wordt brandschoon gemaakt en elk onderdeel getest op functionaliteit. Voldoet een onderdeel niet mee, dan vervangen we het. Aan het eind van ons refurbishproces levert dit een 100% functionele Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera op. reBuy geeft je drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera met gebruikssporen

In een aantal gevallen zal een refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera uiterlijke gebruikssporen vertonen. Gebruikssporen zullen nooit van invloed zijn op de werking van je camera. Als jij bereid bent om meer gebruikssporen te accepteren, dan geeft reBuy je extra prijsvoordeel, dat kan oplopen tot wel 50% van de nieuwwaarde. Elke Olympus systeem- en spiegelreflaxcamera die wij te koop aanbieden, plaatsen we in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke objectieven passen op mijn refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera?

Een van de grote voordelen van een systeem- en spiegelreflexcamera is het feit dat je verschillende objectieven kunt koppelen aan je camerabody. Dit geeft je de mogelijkheid om echt specialistische foto's te maken. Olympus heeft systeem-en-spiegelreflexcamera's met twee bevestigingssystemen. Olympus camera's van voor 2012 zijn uitgerust met het Four Thirds-systeem. Systeem-en-spiegelreflexcamera's van Olympus die vanaf 2012 op de markt zijn gebracht, maken gebruik van het Micro Four Thirds-systeem. reBuy geeft bij elke Olympus camera en bij elk objectief aan van welk bevestigingssysteem het gebruik maakt. Een niet-passende combinatie maken is hiermee uitgesloten.

Welke refurbished Olympus systeem-en-spiegelreflexcamera kan ik het beste kiezen?

Een spiegelreflexcamera heeft een interne spiegel. Door je optische zoeker zie je het beeld dat door de spiegel gereflecteerd wordt. Een systeemcamera heeft geen spiegel en maakt gebruik van een elektronische zoeker. Een zeer goede Olympus systeemcamera is de Olympus OM-D E-M10 Mark III. Deze camera heeft een resolutie van 16,1 MP, maakt gebruik van het Micro Four Thirds-systeem en laat je ook videobeelden schieten in 4K Ultra-HD kwaliteit. Een Olympus spiegelreflexcamera met zeer goede prestaties is bijvoorbeeld de Olympus E-M1 II. Het autofocussysteem reageert razendsnel en je mist nooit een mooi actieshot als je met 60 frames per seconde je beelden schiet.