Refurbished Panasonic kopen | 3 jaar garantie | reBuy (42)

Producttype
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Panasonic camera kopen

Een refurbished Panasonic camera kopen bij reBuy

Panasonic is een Japanse elektronicagigant die in 1918 werd opgericht en samen met Sony, Hitachi, Canon en Toshiba tot de belangrijkste Japanse leveranciers van consumentenelektronica wordt gerekend. In 2001 brachten ze onder de naam Lumix hun eerste digitale camera uit. Panasonic Lumix camera's staan bekend om hun veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en technische kwaliteit. Bij reBuy kun je jouw Panasonic camera kopen met aanzienlijke prijsvoordelen ten opzichte van de nieuwprijs. Je refurbished camera is te allen tijde 100% functioneel.

Voordelen van een refurbished Panasonic camera

Koop je jouw Panasonic camera tweedehands, dan is het maar de vraag of alle mechanische en elektronische onderdelen nog wel functioneren zoals je van een nieuwe camera mag verwachten. Ook weet je niet of het binnenwerk wel goed schoon is. ReBuy geeft je die zekerheid wel. Elke Panasonic camera die wij binnen krijgen, onderwerpen we aan een uiterst strenge technische controle. Het gehele binnenwerk wordt schoongemaakt en alle onderdelen worden op functionaliteit getest. Werken onderdelen niet meer naar behoren, dan vervangen we ze. Pas als wij tevreden zijn over de werking en we bovendien de buitenkant grondig hebben schoongemaakt, bieden wij de refurbished camera te koop aan. We geven je daarbij 21 dagen geld-teruggarantie en 3 jaar garantie op de werking.

Prijsvoordelen bij een refurbished Panasonic camera met gebruikssporen

Wil je een refurbished Panasonic camera kopen met wel 50% prijsvoordeel, dan is dat mogelijk als je een exemplaar met gebruikssporen wilt accepteren. Gebruikssporen zullen echter nooit de werking van je camera beïnvloeden. Hoe meer gebruikssporen voor jou acceptabel zijn, hoe voordeliger je refurbished Panasonic camera. ReBuy deelt elke camera in een van de volgende vier categorieën in:

  • Als nieuw: er zijn geen of zeer minimale en niet-voelbare gebruikssporen.
  • Zeer goed: er zijn minimale, niet-voelbare gebruikssporen.
  • Goed: er zijn enkele gebruikssporen die ook voelbaar zijn.
  • Sterk gebruikt: er zijn meerdere en voelbare gebruikssporen.

Welke refurbished Panasonic camera is een goede keuze in het compacte segment?

Een voordeel van een compacte camera is dat je hem gemakkelijk overal mee kunt nemen. De Panasonic Lumix DMC-TS30A steek je eenvoudig in je binnenzak. Hij is goed bestand tegen lage temperaturen, waterproof en je kunt er zelfs onder water mee fotograferen. Wie veel gebruik maakt van de zoomfunctie kan kiezen voor de DC-FZ80K Lumix die een 20-1200mm 60X LUMIX DC Vario optische zoomlens heeft. De UMIX DMC-LX10K is een uitstekende camera met een zeer lichtgevoelige Leica-lens met brandpuntafstand f/1.4-2.8, waarmee je bovendien foto's in 4K Ultra-HD-kwaliteit kunt schieten.

Welke refurbished Panasonic camera is een goede spiegelreflexcamera voor beginners?

Veel fotografen kiezen voor een spiegelreflexcamera vanwege de grotere scherptediepte en het makkelijk kunnen verwisselen van objectieven. De Panasonic LUMIX DC-FZ82 heeft als voordeel dat het voorzien is van een superzoomlens. Het bereik van deze lens is 20-1200 mm. Daarbij heeft hij een resolutie van 18,1 megapixels en kun je er videobeelden mee schieten in 4K Ultra HD-kwaliteit. Je foto's deel je bovendien snel en eenvoudig op social media door de ingebouwde wifi.