Refurbished Pentax kopen | 3 jaar garantie | reBuy (30)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Sensortype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera kopen

Een refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera via reBuy

Pentax is een Japanse multinational, opgericht in 1919. Het bedrijf staat al vele decennia bekend om zijn optische apparatuur van grote kwaliteit. Pentax produceert camera's, cameralenzen, verrekijkers en vizieren voor geweren. Tegenwoordig is Pentax een onderdeel van het wereldwijde Ricoh-concern, maar brengt het zijn producten nog steeds onder de eigen merknaam uit. Bij reBuy kun je voor een zeer scherpe prijs een refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera kopen. Daarnaast geniet je ook van extra voordelen zoals een 21 dagen-geld-teruggarantie.

Een refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera kopen biedt je voordelen

Als je op zoek bent naar prijsvoordeel ten opzichte van een nieuw exemplaar, kun je besluiten om tweedehands je Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera te kopen. Je loopt dan echter een aantal risico's. Je weet niet of alle onderdelen nog wel goed werken en ook het binnenwerk van je camera kan zo vervuild zijn dat de fotokwaliteit negatief beïnvloedt wordt. Bij reBuy loop je deze risico's beslist niet. Elke Pentax camera controleren wij uitgebreid voordat we hem te koop aanbieden. Het binnenwerk reinigen we en alle defecte of slecht presterende onderdelen vervangen we. Aan het eind van ons refurbishproces levert dit een 100% functionele camera op. Hierop geven we je drie jaar garantie.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera met gebruikssporen

Een refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera kan er zo uitzien als een nieuw exemplaar, maar vertoont in veel gevallen ook gebruikssporen. Als jij gebruikssporen niet problematisch vindt, geeft reBuy je een extra prijsvoordeel. Als onze camera's gebruikssporen hebben, zullen ze nooit een negatieve invloed hebben op de ongestoorde werking van je Pentax camera. reBuy deelt elke camera in in een specifieke gebruikscategorie. Wij onderscheiden de volgende vier mogelijkheden:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Als je veel gebruikssporen kunt accepteren, kan je prijsvoordeel oplopen tot 50% van de prijs van een nieuwe camera.

Welke refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera is een goede systeemcamera?

Een klassieke spiegelreflexcamera heeft een optische beeldzoeker en is uitgerust met een interne spiegel. Een moderne systeemcamera heeft een elektronische beeldzoeker. De prestaties van een systeemcamera zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van de beeldzoeker. In het assortiment van Pentax zou je kunnen kiezen voor de Pentax Q-S1. Deze camera heeft een resolutie van 12,4 MP en is uitgerust met een helder 3 inch led-display. Hij heeft actieve trillingsreductie in de camerabody en is geschikt voor objectieven met het Q-mount bevestigingssysteem.

Welke refurbished Pentax systeem-en-spiegelreflexcamera is een goede spiegelreflexcamera?

Pentax heeft een aantal zeer goed presterende spiegelreflexcamera's in het leveringsprogramma. De Pentax K-S2 staat bekend als een goede entry-level camera. Hij is goed beschermd tegen vocht en stof en heeft een resolutie van 20 MP. Hij schiet videobeelden in full-HD 1920 x 1080 resolutie. De Pentax K-1 is een zeer goede semi-professionele camera met een resolutie van 36,2 MP. Hij is voorzien van wifi, GPS met kompas en Astrotracer. Door zijn Astrotracer is hij zeer geschikt voor fotografie van hemellichamen. Je kunt full-HD videobeelden schieten met een framerate van 30 beelden per seconde.