Refurbished Samsung kopen | 3 jaar garantie | reBuy (21)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Sensortype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera kopen

Refurbished Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera kopen bij reBuy

Als je zoek bent naar een refurbished Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera, dan ben je bij reBuy aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide voorraad aan topkwaliteit producten in verschillende condities, waaronder de refurbished Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera.

Onze producten zijn 100% functioneel, maar hebben als voordeel dat ze veel minder kosten dan een nieuw toestel. Dat geldt ook voor alle gebruikte Samsung-apparaten in ons assortiment. De Samsung Group is het grootste conglomeraat van Zuid-Korea en een van 's werelds grootste elektronicabedrijven.

Koop een gebruikte Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera en bespaar jezelf veel geld. Wij onderwerpen al onze producten aan een grondige controle-, schoonmaak-, en voor zover nodig reparatiebeurt. Dit zijn jouw voordelen bij een reBuy-aankoop:

  • elk product is 100% functioneel;
  • een refurbished Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera kopen is tot 50% goedkoper dan een nieuwe;
  • 21-dagen-geld-teruggarantie;
  • drie jaar garantie op je aankoop.

Gebruikte Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera in verschillende condities

De prijs van een gebruikte Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera is afhankelijk van de conditie. Hoe lager de conditie, hoe groter je prijsvoordeel. Die conditie heeft echter alleen betrekking op de buitenkant van het apparaat, want wij verkopen uitsluitend toestellen die 100% functioneel zijn. Bij reBuy hanteren we vier verschillende condities:

  • Als nieuw: voor een apparaat in deze conditie betaal je het meest, omdat het de minste of helemaal geen gebruikssporen heeft.
  • Zeer goed: je betaalt een voordeligere prijs voor een apparaat in deze conditie, aangezien het lichte, niet-voelbare krassen heeft.
  • Goed: hier geldt een nóg voordeligere prijs, omdat het product voelbare gebruikssporen heeft.
  • Sterk gebruikt: de laagste in prijs, aangezien deze producten de meeste zichtbare en voelbare gebruikssporen bevatten.

Wat maakt een tweedehands Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera kopen zo aantrekkelijk?

Samsung-lenzen zijn compatibel met alle NX-camera's, zodat je ook gemakkelijk tussen camera's kunt schakelen. Dankzij een groot aantal verwisselbare lenzen kun je altijd de beste foto nemen. Gebruik je een Smart Camera 2.0 met dual-band Wi-Fi®, dan kun je met een speciale Direct Link sneltoets snel en draadloos afbeeldingen verzenden naar Facebook, Picasa, e-mail en meer. Dit toestel is perfect voor het delen van prachtige momenten met vrienden, familie en je favoriete sociale netwerken. Een ander model dat hoog scoort is de Samsung NX300, met innovatieve technologie waarmee je kunt fotograferen én je foto's kunt delen. De indrukwekkende 20,3 MP APS-C CMOS-sensor levert afbeeldingen op van hoge kwaliteit en levensechte kleuren met de hoogste resolutie in zijn klasse.

Welk model is de beste Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera tweedehands?

De NX300 biedt de beste voordelen van de Samsung systeem-en-spiegelreflexcamera en komt in een compact, lichtgewicht ontwerp, speciaal gemaakt voor on-the-go fotograferen. Van een ultrasnelle autofocus en een foto met een hoge resolutie tot een lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken ontwerp: de briljante NX300 biedt resultaten die al je stoutste verwachtingen ver overtreffen.

Zo biedt de hybride autofocus van de NX300 ongeëvenaarde duidelijkheid door contrast- en fasedetectie-autofocus te combineren. Fasedetectie-AF bepaalt vrijwel onmiddellijk de afstand van jouw onderwerp, terwijl AF-contrast de focus scherp stelt voor maximale nauwkeurigheid. Met de 23,5 mm x 15,7 mm grote Samsung-beeldsensor kun je prachtige beelden maken met minimale ruis, zelfs in situaties waarin er weinig licht is.