Refurbished SIGMA kopen | 3 jaar garantie | reBuy (2)

Beeldstabilisator
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera kopen

Een refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera via reBuy

Het Japanse bedrijf Sigma werd in 1961 opgericht en is ook vandaag nog steeds een familiebedrijf. Het bedrijf heeft altijd eigen camera's geproduceerd. Analoge Sigma camera's stonden goed bekend en ook de moderne digitale Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera's zijn kwalitatief zeer goed. Toch is Sigma met name bekend als leverancier van lenzen en objectieven, die het bedrijf voor de belangrijkste camerafabrikanten maakt, elk met een passend bevestigingssysteem. Bij reBuy kun je een uitstekend functionerende refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera kopen en genieten van veel voordelen.

Een refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera kopen geeft je zekerheid

Je kunt met veel prijsvoordeel een tweedehands Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera kopen bij diverse leveranciers in gebruikte apparatuur. Dit gaat wel gepaard met een aantal risico's. Je weet niet of je camera van binnen vervuild is, waardoor de kwaliteit van je foto's minder kan zijn dan je gewend bent. Ook weet je niet of er onderdelen aan vervanging toe zijn. Zoek je zekerheid, kies dan voor reBuy. Elke Sigma camera gaat voor een intensieve controle naar onze technische afdeling. Het binnenwerk wordt volledig gereinigd en alle defecte of slecht presterende onderdelen vervangen. Als wij een Sigma camera aanbieden, is hij altijd 100% functioneel. reBuy durft het zonder reserves aan om je hier drie jaar garantie op te geven.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera met gebruikssporen

Het is goed mogelijk dat je refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera sporen heeft van voorafgaand gebruik. Je mag erop vertrouwen dat deze uiterlijke gebruikssporen geen invloed hebben op de correcte werking van je camera. Sterker nog, als jij bereid bent meer gebruikssporen te accepteren, dan krijg je van reBuy een extra prijsvoordeel. Je kunt zo tot 50% besparen in vergelijking met de nieuwprijs van je Sigma camera. Elke Sigma camera krijgt na een beoordeling een plek in een van deze categorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Dit geven wij duidelijk aan bij elke camera van Sigma die wij te koop aanbieden.

Welke refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera is een goede systeemcamera?

Zowel systeemcamera's als spiegelreflexcamera's maken gebruik van uitwisselbare lenzen. Een spiegelreflexcamera heeft een optische beeldzoeker. Het beeld dat je vastlegt op de foto wordt door de interne spiegel naar je beeldzoeker geleid. Bij een systeemcamera ontbreekt de spiegel. Een systeemcamera heeft een elektronische beeldzoeker. Een goede systeemcamera van Sigma is bijvoorbeeld de Sigma SD Quattro H. Deze camera heeft een beeldresolutie van 25,5 MP en maakt gebruik van de door Sigma ontwikkelde Foveon X3 Quattro sensor. Deze combinatie zorgt voor zeer scherpe en gedetailleerde foto's met mooie contrasten en heldere kleuren. De Sigma SD Quattro H is bovendien niet gevoelig voor stof of regen.

Welke refurbished Sigma systeem-en-spiegelreflexcamera is een goede spiegelreflexcamera?

De Sigma SD1 Merrill DSLR camera is volgens mededelingen van Sigma zelf te beschouwen als het vlaggenschip van het bedrijf in het segment spiegelreflexcamera's. De Foveon X3 46 MP sensor zorgt voor een bijzonder fraaie kleurbalans en scherpe contrasten. Deze camera is bestand tegen water en stof en schiet haarscherpe foto's en videobeelden in full-HD kwaliteit. De zeer effectieve trillingsreductie maakt ook het fotograferen met een langere sluitertijd goed mogelijk, zodat je eenvoudig haarscherpe concertfoto's en nachtfoto's kunt maken.