Refurbished Sony kopen | 3 jaar garantie | reBuy (62)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Beeldzoeker
arrow-down
Sensortype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sony camera kopen

Een refurbished Sony camera kopen bij reBuy

Sony is een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld in de consumentenelektronica. Dit Japanse bedrijf werd in 1945 opgericht en heeft een groot aantal patenten en innovaties op zijn naam staan. Toch duurde het nog tot 2006 voordat het bedrijf de markt van digitale camera's betrad. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met het Duitse optiekbedrijf Carl Zeiss. Bij reBuy kun je een refurbished Sony camera kopen met prijsvoordelen tot 50% van de nieuwprijs, terwijl je camera toch 100% functioneel is. ReBuy biedt refurbished Sony camera's aan in onder meer de volgende series:

  • Sony Alpha-serie
  • Sony RX-serie
  • Sony W-serie
  • Sony T-serie
  • Sony F-serie

Voordelen van een refurbished Sony camera

Koop je een Sony spiegelreflexcamera tweedehands, dan weet je van tevoren niet of alle onderdelen nog werken zoals ze behoren te doen. Een refurbished Sony camera kopen bij reBuy biedt je daarentegen veel meer zekerheid. Alle camera's die wij binnenkrijgen, worden eerst van binnen grondig gereinigd. Vervolgens onderwerpen onze technische medewerkers alle onderdelen aan een uiterst grondige inspectie. Functioneren bepaalde onderdelen niet meer naar behoren, dan vervangen we ze. Is de camera weer volledig functioneel, dan maken we ook de buitenkant schoon voordat we hem te koop aanbieden. Op je refurbished camera geven we 3 jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Sony camera met gebruikssporen

Wil je genieten van extra prijsvoordeel, dan biedt reBuy je refurbished camera's van Sony met meer of minder gebruikssporen. Een camera met duidelijke gebruikssporen heeft een lagere verkoopprijs dan een camera die er nog als nieuw uitziet. Als er sprake is van gebruikssporen, dan zullen die nooit de functionaliteit van je Sony camera negatief beïnvloeden. ReBuy deelt elke Sony camera in in een van de volgende vier categorieën:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen.
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen, niet voelbaar.
  • Goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar zijn.
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die voelbaar zijn.

Welke refurbished Sony camera geeft de beste foto's?

Wie echt professionele foto's wil schieten, kan kiezen voor de Sony Alpha A7R III. Deze DLSR-camera is voorzien van een touchscreen van 3 inch en heeft een zeer hoge resolutie van 42,2 megapixels waarmee je haarscherpe foto's kunt schieten in een snelheid van 10 frames per seconde. Ook haarscherpe videobeelden schieten behoort tot de mogelijkheden. Je videobeelden hebben een 4K Ultra HD-resolutie.

Welke refurbished Sony camera geeft zeer scherpe videobeelden?

Steeds meer fotografen gebruiken camera's om haarscherpe videobeelden te schieten voor vlogs of social media. Een beginnende of iets gevorderde vlogger kan kiezen voor de Sony Cyber-shot RX100 V. Deze camera is compact, schiet videobeelden in 4K Ultra HD-kwaliteit in een framerate van 24 tot 30 frames per seconde en heeft een resolutie van 20,1 megapixels. De Sony Alpha A6500 is voorzien van een touchscreen en heeft een resolutie van 24,2 megapixels. Stel je echt hoge eisen, kies dan voor de Sony Alpha A7S II. Deze camera staat erom bekend zo min mogelijk ruis op zijn beelden te geven.