Refurbished NES kopen | 3 jaar garantie | reBuy (2)

Conditie
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished NES console

Refurbished NES console kopen bij reBuy

Ben jij fan van game consoles? Dan heb je Nintendo zonder twijfel op je lijstje staan met must-haves. Zeker als de klassieke games je nog steeds kunnen bekoren. ReBuy heeft de refurbished NES console dan ook opgenomen in het assortiment. Je vindt hem bij ons tot 50% voordeliger dan wanneer je hem nieuw koopt en je bent verzekerd van 100% functionaliteit. Bovendien krijg je maar liefst drie jaar garantie op je toestel en een 21 dagen geld-teruggarantie op je aankoop. Zo ben je verzekerd van een console die gecontroleerd, gereinigd en waar nodig gerepareerd is.

Tweedehands NES console kopen, de verschillende condities

De prijs die je voor je tweedehands NES console betaalt, is afhankelijk van de conditie van de buitenkant. Een console waar nauwelijks aan te zien is dat hij al gebruikt is, is vanzelfsprekend minder voordelig dan eentje met gebruikssporen. Aan de binnenkant zijn alles consoles gegarandeerd 100% functioneel. We delen het aanbod op in volgende condities:

  • Als nieuw: weinig of zelfs geen gebruikssporen aanwezig op de console.
  • Zeer goed: weinig, niet voelbare gebruikssporen op de buitenzijde van de console.
  • Goed: weinig voelbare gebruikssporen op de console.
  • Sterk gebruikt: meerdere voelbare gebruikssporen aan de buitenkant van de NES console.

Het succes van de gebruikte NES console

Toen Nintendo jaren gelden uitkwam met zijn spelconsole was dit een ware revolutie in gameland. Van jong tot oud: vrijwel iedereen was gek op de leuke, spannende spelletjes die alleen of in groep gespeeld konden worden. De refurbished NES console bouwt volledig verder op dat succes. Het is een heruitvoering van de originele console, geschikt voor niet minder dan 21 klassieke Nintendo games. Een ontdekking voor jonge mensen die deze games nog niet eerder speelden, en een tikje nostalgie voor wie de originele console vaak heeft gebruikt voor een avond puur plezier.

Star Fox II spelen op de tweedehands NES console

Star Fox II is een originele Nintendo game die jaren geleden ontwikkeld werd voor de originele Nintendo console, maar nooit op de markt verscheen. Met de lancering van de NES console kreeg het spel een tweede kans en kwam het na al die tijd toch op de markt. Een refurbished NES console geeft je de kans om dit klassieke, maar tijdloze spel zelf uit te testen. Het spel ligt volledig in de lijn van de klassieke Nintendo games en garandeert urenlang speelplezier.

Welke games vind je voor de refurbished NES console?

De gebruikte NES console is geschikt voor het spelen van maar liefst 21 games, een aantal dat zelfs nog kan oplopen. Duik in het aanbod en herbeleef klassiekers als Donkey Kong Country, Final Fantasy III, Super Mario Kart of Super Mario World. Daarnaast behoren ook Yoshi's Island en The Legend of Zelda tot het assortiment spelletjes dat hoge ogen gooiden vanaf het ogenblik van hun release. Vrijwel alle games kunnen zowel alleen als met meerdere personen worden. Speel ze met een groep vrienden, met het gezin of gewoon solo op een rustige avond.