Refurbished New Nintendo 3DS kopen | 3 jaar garantie | reBuy (2)

Refurbished Nintendo new 3ds kopen

Refurbished New Nintendo 3DS kopen

De Nintendo New 3DS is een compacte spelcomputer voor thuis of op reis. Je kunt er een groot aantal populaire games op spelen zoals Pokémon, Mario Kart en The Legend of Zelda. Een refurbished New Nintendo 3DS is in een aantal opzichten een verbetering in vergelijking met de Nintendo 3DS. Zo is het scherm groter en zijn er een aantal knoppen toegevoegd voor betere besturing. Denk hierbij aan de C-stick en de ZL- en de ZR-knoppen. Deze knoppen zorgen niet alleen voor een betere spelbesturing, maar het is ook gemakkelijker geworden om met het apparaat te internetten. Ten slotte is de processor sneller waardoor je sneller kunt downloaden en spellen sneller kunt laden.

Refurbished New Nintendo 3DS met verbeterde CPU

De New Nintendo 3DS heeft een verbeterde CPU en is met een 804 MHz ARM11 MPCore quad-core processor aanzienlijk sneller dan zijn voorganger. De voordelen zijn onder andere dat je onderdelen sneller kunt downloaden en je spellen worden sneller geladen. Daarnaast betekent een snellere processor dat deze spelcomputer in staat is om graphics beter en vloeiender weer te geven. Ook het 3D-effect van de nieuwe 3DS is verbeterd, wat zorgt voor een realistischer weergave van de spellen.

Kan ik mijn 2DS games spelen op een gebruikte New Nintendo 3DS?

Je kunt met een gerust hart een New refurbished 3DS in huis halen, want je kunt hier de games van vrijwel alle DS-versies op spelen. Zo kun je je collectie met games van je oude Nintendo DS ook gebruiken met je New 3DS Nintendo spelcomputer. Echte 2D-games worden gewoon in 2D weergegeven. Het 3D-effect van games van oudere 3DS Nintendo's is doorgaans beter zodat de spelbeleving nóg beter is.

Kan ik amiibo gebruiken in combinatie met mijn New Nintendo 3DS tweedehands?

Je refurbished New Nintendo 3DS is uitgerust met een ingebouwde NFC-lezer. Daarmee kun je draadloos communiceren met amiibo. Amiibo zijn fysieke speelfiguren waarmee je draadloos contact hebt met je Nintendo. Elke amiibo geeft je extra functies en krachten tijdens een spelletje wanneer je deze tegen je Nintendo 3DS aanhoudt. Wat het effect precies is, hangt af van het spel en de specifieke amiibo. Er komen regelmatig nieuwe amiibo op de markt die je in combinatie met je refurbished New Nintendo 3DS kunt gebruiken.

Multiplayer games spelen met een refurbished New Nintendo 3DS

Met een Nintendo 3DS kun je een groot aantal spellen spelen voor de Nintendo DS en de Nintendo 3DS. Daarnaast kun je ook multiplayer games spelen met iemand anders die zijn eigen New Nintendo 3DS heeft. Met een Game Card maak je draadloos verbinding met je medespeler zodat je samen kunt gamen. Sommige spellen kun je met tot wel acht mensen spelen. De Game Card dien je wel los aan te schaffen om draadloos te spelen met vrienden. Wil je tegen een vriendelijke prijs onbeperkt gamen? Koop dan een gebruikte New Nintendo 3DS bij reBuy!

Productspecificaties

Systeem

  • CPU: 804 MHz ARM11 MPCore quad-core
  • Geheugen: 256 MB
  • Opslag: 1 GB
  • Besturingssysteem: Nintendo 3ds systeemsoftware

Grafische eigenschappen

  • GPU: 204 MHz DMP PICA200
  • Beeldscherm: LCD
  • 3D foto's en weergave

Connectiviteit

  • Wifi
  • NFC
  • MicroSD