Refurbished Nintendo 64 kopen | 3 jaar garantie | reBuy (8)

Refurbished Nintendo 64 kopen

Refurbished Nintendo 64 met 3d-spellen en revolutionaire controller

De opvolger van het populaire Super Nintendo Entertainment System is vooral revolutionair door het design van de controller. Daarnaast zijn 3D-spellen steeds gewoner vanaf de Nintendo 64. Met een refurbished Nintendo 64 kun je geweldige games spelen zoals Super Mario Kart en The Legend of Zelda. Dankzij de revolutionaire controller ben je in staat om driedimensionale bewegingen te maken. Dat vergt wat oefening in het begin, maar maakt de ervaring des te leuker. De Nintendo 64 is de laatste Nintendo spelcomputer met spelcartridges. Het is eventueel mogelijk om het geheugen van de Nintendo 64 uit te breiden met een Nintendo 64 Memory Expansion Pack. Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een gebruikte Nintendo 64, kun je honderden originele Nintendo games spelen die nog tweedehands verkrijgbaar zijn.

Refurbished Nintendo 64 kopen bij reBuy

Wie van klassieke games houdt, komt er bijna niet onderuit om een spelcomputer in huis te halen. Voor echte gamers gaat er niets boven het aansluiten van een spelcomputer aan de televisie. Omdat de Nintendo 64 al geruime tijd niet meer geproduceerd wordt, zul je op zoek moeten gaan naar een gebruikte Nintendo 64. Bij reBuy kun je een refurbished Nintendo 64 kopen die volledig schoongemaakt en gecontroleerd is. De prijs hangt af van de conditie van het apparaat zoals bijvoorbeeld 'als nieuw' of 'sterk gebruikt. Daarnaast heb je 21 dagen om je aankoop te herroepen en je profiteert van drie jaar garantie.

Kan ik een refurbished Nintendo 64 aansluiten op een smart-tv?

De Nintendo 64 stamt uit de tijd dat een beeldbuis-tv de standaard was. De kans is groot dat je thuis een moderne televisie hebt waar je je spelcomputer op wilt aansluiten. Met de juiste kabels is het gewoon mogelijk om je Nintendo 64 aan te sluiten op je flatscreen-tv. Vrijwel alle televisies hebben een composietaansluiting met één kabel voor het beeld en twee kabels voor stereogeluid. Het aansluiten is eenvoudig. Sluit de kabels aan op je televisie en schakel de console vervolgens in. Je bent nu klaar om je favoriete klassiekers te spelen zoals Super Mario Bros en Zelda.

Zijn spellen van een refurbished Nintendo 64 regiogebonden?

Er zijn honderden spellen uitgebracht voor de Nintendo 64. Naast populaire klassiekers zoals Super Mario 64, SimCity 2000, Fifa Soccer 64 en Pokémon Stadium zijn er nog veel meer onbekendere spellen te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan Pilotwings 64, Golden Nugget 64 en Excitebike 64. Wanneer je op zoek gaat naar originele games, is het wel belangrijk dat je spelcartridges aanschaft voor de juiste regio. In Europa is dat PAL. Spellen uit andere regio's kun je niet gebruiken in combinatie met een refurbished Nintendo 64 die voor de Europese markt is geproduceerd.

Productspecificaties

Systeem:

  • CPU: 64-bit NEC VR4300, 93.75 MHz
  • GPU: 93.75 MHz, 62.5 MHz
  • RAM: 4,5 MB (uitbreidbaar naar 9 MB) Audio/Video:
  • Composiet
  • S-Video
  • Audio 16-bit stereo
  • Resolutie: maximaal 720 x 576 Accessoires:
  • Nintendo 64-controller
  • spelcartridges
  • Memory Expansion Pack (optioneel)