Refurbished Nintendo DS kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Refurbished Nintendo ds kopen

Een refurbished Nintendo DS kopen bij reBuy

De Nintendo DS is een draagbare spelcomputer die in 2004 voor het eerst op de markt kwam. Nintendo introduceerde een aantal innovaties die beslist bij hebben gedragen aan het succes van hun DS-lijn. Allereerst heeft de Nintendo DS twee lcd-schermen met een goede resolutie en heldere kleuren. Als je een spel speelt, zie je het op twee schermen tegelijk, wat een rustiger beeld geeft. Het onderste scherm is bovendien een touchscreen. Ook heeft de Nintendo DS een ingebouwde microfoon en virtueel surroundgeluid, waardoor games meer tot leven komen. Je kunt bij reBuy met veel voordeel een refurbished Nintendo DS kopen.

Je gaat helemaal op in het spel op een refurbished Nintendo DS

Je mag erop vertrouwen dat je refurbished Nintendo DS volledig functioneel is. reBuy geeft je drie jaar garantie op een ongestoorde werking. Je games komen tot leven doordat de componenten van de Nintendo DS goed op elkaar zijn afgestemd. De beide lcd-schermen laten je genieten van heldere kleuren en diepe contrasten. Het virtuele surroundgeluid klinkt nog beter als je een goede koptelefoon op je Nintendo DS aansluit. Deze spelcomputer is ook voorzien van wifi, waardoor je bij een aantal games met vrienden samen kunt spelen, mits ze bij je in de buurt zijn. De Nintendo DS heeft een batterij die je pas na tien uur weer hoeft op te laden. Na gebruik klap je de Nintendo DS eenvoudig dicht en met zijn geringe afmetingen en gewicht past hij beslist in elke tas.

Kan ik games voor de Game Boy Advance spelen op mijn refurbished Nintendo DS?

De Nintendo DS heeft twee sleuven, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant. De sleuf aan de bovenkant is de kleinste. Deze is gemaakt voor Nintendo DS game cards. De sleuf aan de onderkant van je spelcomputer is breder. Hier passen games in die gemaakt zijn voor de Game Boy Advance. Multiplayer settings zijn echter niet mogelijk als je Game Boy Advance games wilt spelen op je Nintendo DS. Hiervoor heb je namelijk een poort voor de Game Boy Advance link cable nodig. Op de Nintendo DS is dit niet aanwezig.

Kan ik games van mijn refurbished Nintendo DS ook op mijn pc of laptop spelen?

Op je Nintendo DS kun je vele uren genieten van interessante games. Soms merk je dat je behoefte hebt aan een groter scherm. Wat je dan kunt doen is een Nintendo DS Emulator downloaden en installeren op je computer. Een van de beste emulator-programma's is DeSmuMe en je kunt hem krijgen als freeware. Je hoeft dan alleen nog de games te downloaden die je ook op je Nintendo DS speelt.

Productspecificaties van je refurbished Nintendo DS

Afmetingen en gewicht:

  • 149 x 85 x 29 mm (lxbxh, in gesloten toestand)
  • 275 gram

Scherm:

  • topscherm: TFT lcd-scherm, 3 inch beelddiagonaal, 256 x 192 pixels resoltie
  • onderste scherm: idem als topscherm, maar fungeert tevens als touchscreen

Connectiviteit:

  • wifi

Processor en geheugen

  • CPU: 32 bit ARM946E-S processor, met een kloksnelheid van 67 MHz
  • Coprocessor: 32 bit ARM7TDMI processor, met een kloksnelheid van 33 MHz
  • intern geheugen: 4MB RAM
  • 256 kB flashgeheugen

Batterij: -lithium-ion batterij met 850 mAh vermogen