Refurbished Consoles kopen | 3 jaar garantie | reBuy (12)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nintendo DS lite kopen

Refurbished Nintendo DS Lite kopen voor professioneel spelplezier

Nintendo bleek met de eerste Nintendo DS spelcomputer een enorme slag te hebben geslagen. Al snel kwam het bedrijf met een verbeterde versie op de markt in de vorm van de DS Lite. Een refurbished Nintendo DS Lite koop je voor jezelf of als leuk cadeau voor je kind. Met dit apparaat kun je veel plezier beleven. Heb je nog oude spellen liggen van de Gameboy Advance, dan kun je die ook moeiteloos spelen. De DS Lite beschikt over een dubbel scherm, waarvan er één functioneert als aanraakscherm. De schermen zijn gegroeid ten opzichte van hun voorgangers in de Nintendo DS. Bovendien is de intensiteit van het backlight achter het scherm nu te regelen in vier verschillende standen.

Eigenschappen van de Acer Liquid

De refurbished Acer Liquid is een smartphone van de eerste generatie die heel wat interessante eigenschappen heeft. De eerste Liquid werd gelanceerd in december 2009. Inmiddels zijn er al vele varianten uitgebracht, zoals de Acer Liquid Zest, de X2 en de Z530. De smartphone ligt goed in de hand, heeft een prima beeldkwaliteit en ook op vlak van snelheid krijg je zeker waar voor je geld. Het scherm heeft een pixeldichtheid van 267 ppi, voldoende voor alle toepassingen voor dagelijks gebruik. Koop je je gebruikte Acer Liquid bij reBuy, dan kun je bovendien rekenen op een toestel dat gecontroleerd, gereinigd en volledig functioneel is. Op je aankoop krijg je drie jaar garantie.

De Nintendo DS Lite tweedehands ten opzichte van zijn voorganger

Een belangrijk kenmerk van de gebruikte Nintendo DS Lite is de verbeterde stylus waarmee je de spellen op je scherm kunt besturen. Deze is iets langer dan de vorige versie en ook iets dikker. Dit geeft veel meer speelcomfort, waardoor de refurbished Nintendo DS Lite direct een stuk professioneler aanvoelt dan zijn voorganger. Het gewicht van het apparaat nam ook flink af. Woog de oorspronkelijke DS nog 275 gram, de Nintendo DS Lite weegt nog maar 218 gram. De verbeterde schermkwaliteit is ook af te lezen aan het aantal kleuren dat zichtbaar kan worden gemaakt. Dat zijn er maar liefst 262,144. De gebruikte Nintendo DS Lite beschikt over twee sleuven. In de ene sleuf passen de spelcartridges van de Gameboy Advance, terwijl de andere sleuf voor de DS spelkaartjes is bedoeld.

Tweedehands Nintendo DS Lite kopen, kan je ermee op internet?

Besluit je een refurbished Nintendo DS Lite te kopen, dan hoef je niet meer al je games alleen te spelen. Nintendo rustte de DS Lite uit met een wifi-verbinding. Je kunt dus zo het internet op om met iemand anders een multiplayer game te spelen. Of je nu thuis bent of onderweg, overal waar een vrije wifi is speel je gezellig samen. Schaf je voor je gebruikte Nintendo DS Lite een browsercartridge aan, dan kun je met je speler ook het hele internet over surfen. Handig toch op zo'n compact apparaat? Met de DS Lite is van alles mogelijk, zoals het spelen van spellen uit alle regio's in de wereld. De refurbished Nintendo DS Lite kent namelijk geen regioblokkering. Maar ook muziek opnemen en bewerken is een van de vele features waarvoor je de DS Lite kunt gebruiken. Bedenk trouwens ook eens welke tint je kiest uit de vele hippe kleuren.

Productspecificaties

Display:

 • Formaat: 3,12 inch (79 mm)
 • Resolutie: 256 x 192 pixels
 • Schermtechniek: lcd
 • Achtergrondverlichting: 4 backlight helderheidsinstellingen

Systeem:

 • Processoren: 67 MHz ARM9 en 33 MHz ARM7
 • Geheugen: 4 MB RAM, uitbreidbaar via Gameboy Advance sleuf
 • Formaat: breedte 133 mm (5,2 inch), diepte 73,9 mm (2,91 inch) en dikte 21,87 mm (0,861 inch)
 • Gewicht: 218 gram
 • Behuizing: vrolijk gekleurd kunststof

Wifi:

 • Beveiliging: open netwerken en WEP-beveiligde netwerken

Batterij:

 • Maximale bedrijfsduur: 15 tot 19 uur
 • Minimale bedrijfsduur: 5 tot 8 uur