Refurbished Nintendo Game Boy Advance kopen | 3 jaar garantie | reBuy (24)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nintendo Game Boy Advance kopen

Refurbished Nintendo Game Boy Advance kopen bij reBuy

Al sinds zijn eerste introductie is de Game Boy van Nintendo een enorme hit. De Gameboy Advance was de eerste handheld spelcomputer met een 32-bits processor. Deze krachtige processor maakte allerlei nieuwe toepassingen mogelijk. Hoewel de apparaten praktisch onverslijtbaar zijn, wordt elke refurbished Nintendo Game Boy Advance zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt door onze technische professionals. Het aanbod van refurbished Nintendo Game Boy Advance modellen, omvat naast de Advance versie ook de Advance SP. De toevoeging SP staat voor Special Project. Deze uitvoering van de Game Boy heeft een andere vorm en is op een aantal punten doorontwikkeld ten opzichte van de oorspronkelijke Advance.

Gebruikte Nintendo Game Boy Advance, standaard en SP-versie

De Game Boy Advance is er in diverse kleuren. De spelknoppen zijn links en rechts naast het scherm geplaatst. Zonder stroom zitten zal niet gauw gebeuren, want het apparaat werkt op 2 AA-batterijen of naar wens op een adapter. Een tweedehands Nintendo Game Boy Advance kopen, is kiezen voor een zeer origineel spelapparaat met een 74 mm lcd-scherm met een resolutie van 240 x 160 pixels. Een heel andere vormgeving kreeg de Game Boy Advance SP. Deze spelcomputer kan worden dichtgeklapt en meet dan slechts 84,6 x 82 x 24,3 mm. Ideaal om in je zak te stoppen en op elk gewenst moment tevoorschijn te halen. Elke refurbished Game Boy Advance beschikt over een oplaadbare lithium-ionbatterij. Hiermee kan zo'n 10 uur tot 18 uur worden gespeeld. De tijdsduur hangt af van het gebruik van de lichtbron die het apparaat heeft en waarmee het lcd-scherm wordt verlicht. De Gameboy Advance SP is de eerste Game Boy die met schermverlichting werd uitgebracht.

Alle benodigdheden nog verkrijgbaar voor de gebruikte Game Boy Advance?

Wist je trouwens dat je met je gebruikte Game Boy Advance ook multiplayer games kunt spelen? Doe je dit zonder extra hulpmiddelen, dan verbind je jouw gameboy en die van je medespeler eenvoudig met een kabeltje. Maar de techniek heeft niet stilgestaan. Online zijn inmiddels wireless adapters verkrijgbaar, waardoor je heel relaxed op een afstandje zittend met elkaar kunt gamen. Bovendien zijn online nog steeds heel veel games te verkrijgen. Besluit je dus een refurbished Game Boy Advance te kopen, dan zul je nooit zonder games komen te zitten. Dit geldt ook voor losse onderdelen en benodigde hulpmiddelen als kabeltjes of bijvoorbeeld de sluiting van het batterijvakje. De game Boy Advance is op internet nog springlevend. Bovendien kun je de spellen ook spelen op de later op de markt verschenen Nintendo DS. Wie weet, schaf je ook die spelcomputer nog een keer aan bij reBuy. De eerste games heb je dan alvast in huis.

Productspecificaties

Display:

  • Formaat: Game Boy Advance en Game Boy Advance SP 74 mm
  • Resolutie: Game Boy Advance en Game Boy Advance SP 240 x 160 pixels
  • Technologie: Game Boy Advance en Game Boy Advance SP lcd

Systeem:

  • Processor: Game Boy Advance en Game boy Advance SP 32 bit-ARM7TDMI-RISC 16,8 MHz
  • Formaat: Game Boy Advance 144,5 mm x 82 mm x 25,5 mm, Game Boy Advance SP (dichtgeklapt) 84,6 x 82 x 24,3 mm
  • Gewicht: Game Boy Advance 140 gram, Game boy Advance SP 143 gram
  • Behuizing: beide modellen in diverse kleuren en speciale uitvoeringen

Voeding:

  • Game Boy Advance 2 AA-batterijen, Game Boy Advance SP oplaadbare lithium-ionbatterij

Compatibiliteit:

  • Game Boy Advance: spellen van voorgaande modellen Game Boy en Game Boy Color, Game Boy Advance SP: spellen van voorgaande model Game Boy en meeste spellen van Game Boy Color

Speelduur:

  • Game Boy Advance: circa 15 uur, game Boy Advance SP circa 10 tot 18 uur