Refurbished Nintendo GameCube kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Refurbished Nintendo Gamecube kopen

Refurbished Nintendo Gamecube kopen

De Nintendo Gamecube is de opvolger van de Nintendo 64. De belangrijkste vooruitgang is dat je profiteert van betere grafische prestaties. Daarnaast werkt de spelcomputer met mini-DVD's in plaats van cassettes. Het apparaat heeft 24 MB videogeheugen en video wordt weergegeven in een resolutie van 768 × 576 pixels. Naast het feit dat je lekker kunt gamen met vier personen, is deze vierkante box ook een lust voor het oog. De Gamecube is tenslotte verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, paars en zilver. Bekijk het complete online assortiment en ga voor een refurbished Nintendo Gamecube van reBuy.

Grotere spellen met de Nintendo Gamecube tweedehands

De voorganger van de Gamecube was de Nintendo 64. De games voor de N64 heeft een aantal 3D-effecten, veelal in combinatie met 2D graphics. De reden hiervoor is dat de cassettes waarop de spellen zijn geïnstalleerd slechts 64 MB aan ruimte hebben. De Nintendo 64 is de laatste spelcomputer uit de serie met cassettes. De Nintendo Gamecube heeft echter een DVD-lezer die ontworpen is voor een speciaal formaat DVD met 1,5 GB aan ruimte. Daardoor zijn de games voor de Gamecube groter en beschikken ze over betere graphics dan de Nintendo 64.

Tweedehands Nintendo Gamecube kopen met revolutionaire controller

De controller van de Nintendo Gamecube is de verbeterde versie van de revolutionaire controller van zijn voorganger, de Nintendo 64. Door de handvaten aan de zijkanten ligt de controller lekker in de hand. Daarnaast zorgt de toevoeging van het tweede pookje ervoor dat je geweldig driedimensionaal kunt bewegen tijdens je games. Aan de linkerkant vind je de pijltjestoetsen en de rechterkant van de controller biedt plaats aan diverse functieknoppen. Een refurbished Nintendo Gamecube heeft vier ingangen voor controllers zodat je met één console kunt gamen met maximaal vier personen tegelijk.

Kan ik een refurbished Nintendo Gamecube aansluiten op een HDTV?

Sinds de lancering van de Nintendo Gamecube heeft de ontwikkeling op het gebied van televisies niet stilgestaan. Wie nu een gebruikte Nintendo Gamecube aanschaft, zal deze hoogstwaarschijnlijk willen gebruiken in combinatie met een flatscreen-tv. Daarvoor heb je verschillende mogelijkheden. Zo zijn de meeste Gamecubes uitgerust met zowel een digitale als analoge output voor audio en video. De analoge output sluit je aan met één video-stekker en twee audio-stekkers. Voor de digitale output kun je zelfs gebruik maken van een HDMI-adapter die los verkrijgbaar is. Het digitale signaal geeft het beste beeld en in veel gevallen zal de televisie het beeld optimaliseren, zodat je geniet van een een geweldige game-ervaring. De latere modellen van de Gamecube hebben echter geen digitale output meer.

Productspecificaties

Systeem

 • CPU: 128-bits IBM PowerPC, 485 MHz
 • Grafisch geheugen: 24 MB
 • DRAM: 16 MB
 • Video: 768×576 op 50 Hz of 640×480 op 60 Hz

Connectiviteit

 • 4 controller-ingangen
 • 2 poorten voor geheugenkaarten
 • 1 analoge AV-uitgang
 • 1 digitale AV-uitgang
 • Seriële poort voor breedband of modem-adapter

Formaat

 • Gewicht: 2,6 kilogram
 • Afmetingen: 114 mm x 150 mm x 160 mm