Refurbished Sega Dreamcast kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1)

Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sega Dreamcast kopen

Een refurbished Sega Dreamcast kopen bij reBuy

In het najaar van 1999 bracht het Japanse elektronicaconcern Sega de Dreamcast uit, de laatste home console van dit bedrijf. Dat de Dreamcast geen commercieel succes werd, ligt beslist niet aan de kwaliteit, die door velen ook nu nog hoog wordt ingeschat. De Dreamcast moest al snel de concurrentie aangaan met Sony's Playstation 2 en de XBox van Microsoft. Je kunt bij reBuy een volledig functionele refurbished Sega Dreamcast kopen.

Je refurbished Sega Dreamcast met voordeel en zekerheid aanschaffen

Als je van het nostalgische gevoel houdt om een vintage-game uit je jeugd of dat van je ouders, te spelen, biedt de Sega Dreamcast je veel spelgenot. Aangezien de Dreamcast in 2001 uit productie is gegaan, heb je geen keuze dan je Sega Dreamcast tweedehands te kopen. Echter, functioneert een game console van bijna 20 jaar oud nog wel goed? Wel als je kiest voor reBuy. Alle Sega Dreamcast modules die wij verkopen, zijn van binnen grondig gereinigd. Alle onderdelen die niet meer naar behoren functioneren, vervangen we. Je Sega spelcomputer is gegarandeerd 100% functioneel. Daarom durven we het aan om je drie jaar garantie te geven.

Extra prijsvoordeel met een refurbished Sega Dreamcast met gebruikssporen

Voor een refurbished Sega Dreamcast betaal je een zeer voordelige prijs. Je kunt bij ons echter nóg meer besparen. Het kan namelijk voorkomen dat je Sega Dreamcast gebruikssporen heeft. Deze sporen hebben geen invloed op de werking van je spelcomputer. Hoe meer gebruikssporen je kunt accepteren, hoe groter je prijsvoordeel. Elke Sega Dreamcast uit ons aanbod plaatsen we in een gebruikscategorie die aangeeft wat de aard van de gebruikssporen zijn. Zo weet je wat je aanschaft. Dit zijn onze categorieën:

  • als nieuw: geen gebruikssporen of zeer minimale;
  • zeer goed: minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • goed: gebruikssporen zijn zichtbaar en kunnen voelbaar zijn;
  • sterk gebruikt: duidelijke en voelbare gebruikssporen.

Wat zijn de populairste games voor mijn refurbished Sega Dreamcast?

Laat de tijden van weleer herleven en speel de mooiste games op je Sega Dreamcast. Een stijlvol en mooi vormgegeven game is bijvoorbeeld Fatal Fury: Mark of the Wolves. De racegame San Francisco Rush 2049 is ook jaren later nog steeds bloedstollend spannend. Wil je een humoristische game waarbij je automatisch nostalgisch wordt, probeer dan Crazy Taxi. Sonic Adventure was in feite de eerste game met echte 3D-effecten. Voor een ingewikkelde adventure game in een compleet geloofwaardige wereld hoef je niet verder te kijken dan Shenmue.

Kan ik mijn refurbished Sega Dreamcast op mijn tv aansluiten?

Toen de Sega Dreamcast uitkwam, was het mogelijk om je spelcomputer aan te sluiten op elke gangbare tv. Echter, sinds 2001 zijn de tv's ingrijpend veranderd. Bij je Dreamcast zitten de bekende RCA-connectors, drie tulpconnectors in geel, rood en wit. Heeft je tv geen ingangen hiervoor, maar wel een Scart, dan heb je een Scart-connector nodig, waar je connectors in passen. Is je tv een moderne tv met alleen HDMI-aansluitingen, dan zijn er geen betrouwbare connectoren te vinden. Immers, je RCA- en SCART-signaal is analoog en HDMI werkt met een digitaal signaal. Gelukkig zijn er goede Scart-naar-HDMI-converters op de markt. Conversie van analoog naar digitaal is dus essentieel bij een HDMI-tv.