Refurbished Super Nintendo kopen | 3 jaar garantie | reBuy (2)

Conditie
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Super Nintendo kopen

Een refurbished Super Nintendo kopen bij reBuy

Begin jaren negentig was de Super Nintendo hét antwoord op de Sega Mega Drive. Beide systemen waren gebouwd op 16-bit architectuur, wat voor een revolutie in de wereld van computergames zorgde. Sinds die tijd hebben computergames een ware revolutie doorgemaakt. In het najaar van 2017 lanceerde Nintendo een nieuwe versie van zijn klassieke Super Nintendo, omdat er een stijgende vraag is naar klassieke games met een nostalgisch karakter. Je kunt bij reBuy een tweedehands Super Nintendo kopen met drie jaar garantie, volledige functionaliteit en een bijzonder voordelige prijs.

De retro-look van je refurbished Super Nintendo

De nieuwe uitgave van de Super Nintendo heeft het aantrekkelijke en nostalgische uiterlijk van de spelletjescomputer uit de jaren negentig. Hij wordt ook geleverd met twee controllers die er nog net zo uitzien als vroeger. Alleen bedraagt de lengte van de snoeren nu 143 cm en heeft Nintendo gekozen voor een Wii-aansluiting. Ook heeft de Super Nintendo een HDMI-poort waardoor je hem kunt aansluiten op een moderne tv. De Super Nintendo wordt geleverd met 20 klassieke games, plus het spel Star Fox 2, dat nooit voor de klassieke Super Nintendo op de markt is verschenen.

Kan ik andere controllers aansluiten op mijn refurbished Super Nintendo?

Mocht je nog controllers hebben die je vroeger op de eerste generaties Super Nintendo gebruikte, dan zullen ze nu helaas niet werken. Nintendo heeft gekozen voor een Wii-poort, die begin jaren negentig nog niet bestond. Je kunt in principe kiezen voor andere controllers, mits ze een Wii-aansluiting hebben. De bijgeleverde controllers hebben een snoer met een lengte van 143 cm. Wil je verder dan 150 cm van je tv of console zitten, dan kun je zoeken naar controllers met Wii-aansluiting en een langer snoer.

In welk beeldformaat speel ik games op mijn refurbished Super Nintendo?

De klassieke games voor de Super Nintendo zijn ontwikkeld voor tv's met een beeldformaat van 4:3. De huidige tv's zijn allemaal 16:9 breedbeeld. De games die je bij je Super Nintendo krijgt, hebben het 4:3 formaat behouden. Echter, je hebt wel de keuze om de ruimte naast je games zwart te laten, of te kiezen uit twaalf patronen die naast je game worden afgebeeld zodat je totale tv-scherm gevuld is.

Productspecificaties van je refurbished Super Nintendo

Afmetingen:

  • 133 x 110 x 40,5 mm (lxbxh)

Processor en geheugen:

  • CPU: quad core Cortex A7 chip van ARM
  • Grafische processor (GPU): Mali 400-MP chip van ARM
  • intern geheugen: 256 MB DDR3 RAM
  • interne opslag: 512 MB NAND flash geheugen

Controllers:

  • twee klassieke Super Nintendo controllers met Wii-aansluiting
  • twee snoeren van elk 143 cm

Aansluitingen:

  • twee Wii-aansluitingen voor Super Nintendo controllers
  • USB-aansluiting voor opladen
  • HDMI-aansluiting voor verbinding met je tv