Refurbished Acer kopen | 3 jaar garantie | reBuy (55)

Besturingsysteem
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Acer tablet kopen

Bij reBuy een refurbished Acer tab aanschaffen

Een refurbished Acer tablet kopen van topkwaliteit? Bij reBuy hebben wij diverse modellen voor je klaarliggen. De kracht van reBuy zit in de grondige controle die elke tweedehands Acer tab heeft gekregen. Onze gespecialiseerde medewerkers controleren elk apparaat en maken het grondig schoon. Zij vervangen onderdelen waar nodig, zodat je altijd weer een 100% functionerend apparaat ontvangt. Profiteer van de volgende voordelen bij reBuy:

  • een uitstekend werkende tablet
  • een tot 50% oplopend prijsvoordeel
  • 21 dagen bedenktijd na aankoop en 3 jaar garantie

Tweedehands Acer tablet kopen volgens helder prijssysteem

Het prijssysteem bij reBuy is transparant. Schaf je bij ons een refurbished Acer tablet aan, dan onderscheiden we vier mogelijke prijsklassen. Het binnenwerk van je refurbished Acer tablet is daarbij altijd van de hoogste kwaliteit. De buitenkant zorgt voor het prijsverschil. We onderscheiden:

  • Als nieuw. De gebruikte Acer tablet bevat geen of nauwelijks gebruikssporen.
  • Zeer goed. Er zijn lichte gebruikssporen, maar die zijn niet voelbaar.
  • Goed. Je gebruikte Acer tablet heeft zichtbare gebruikssporen die je met je nagel kunt voelen.
  • Sterk gebruikt. Op de refurbished Acer tablet zitten zeer duidelijke gebruikssporen.

Hoe neem ik mijn refurbished Acer tablet in gebruik?

Wanneer je de Acer tablet tweedehands aanschaft, beschik je over een hoogwaardige Android tablet die je opnieuw kunt updaten. Als er een update beschikbaar is wordt dit door de fabrikant aangegeven. Uiteraard koppel je jouw refurbished Acer tablet zo snel mogelijk aan je wifi-netwerk. Dit doe je door het wachtwoord van je netwerk in te voeren wanneer de tablet jouw netwerk voor het eerst detecteert. Misschien vind je het handig om je tablet aan te sluiten op de tv. Daar heb je dan een HDMI-kabel voor nodig. Die worden op veel plaatsen verkocht en zijn niet duur in aanschaf.

Is de Acer tablet tweedehands vrij in te richten?

Bij ons een tweedehands Acer tablet kopen, betekent een tablet aanschaffen waarin geen enkel gegeven van de vorige gebruiker is achtergebleven. Jouw apparaat is door onze technici netjes naar de fabrieksinstellingen teruggezet. Aan jou de taak om je soepel werkende apparaat helemaal naar eigen wens in te richten. De Google Playstore ken je vast wel. Ook jouw gebruikte Acer tablet haalt daar zijn nieuwe apps vandaan. Welke dat zijn bepaal jij natuurlijk zelf. Overigens kun je bij ons ook een tweedehands Acer tablet kopen die van het Windows besturingssysteem is voorzien. Bedenk vooraf welk besturingssysteem jij het prettigst vindt.

Waarop letten als ik een refurbished Acer tablet kopen wil?

Zaken om verder op te letten als je bij ons een refurbished Acer tablet kopen wilt, zijn de aanwezigheid van een camera aan de voorkant en/of achterkant, een bijbehorend dockingstation, de doorsnede van het scherm in inches en natuurlijk de grootte van het werkgeheugen. De variatie in prijzen is bijzonder groot. Een belangrijke oorzaak hiervoor is het type processor dat in de tablet is ingebouwd. Die bepaalt de snelheid van het apparaat. Uiteraard hangt de capaciteit van de processor sterk samen met het verschijningsjaar van de gebruikte Acer tablet.