Refurbished Alcatel kopen | 3 jaar garantie | reBuy (3)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Alcatel tablet kopen

Een refurbished Alcatel tablet koop je voordelig bij reBuy

Alcatel is een van oorsprong Frans elektronicabedrijf en een van de eerste Franse fabrikanten die succesvol de markt voor mobiele telefonie betrad. De grote nationale successen dateren nog uit het tijdperk voordat de smartphone zijn intrede deed. In 2005 werd het merk Alcatel overgenomen door het Chinese TLC, dat het in 2016 weer aan Nokia verkocht. Onder de merknaam Alcatel produceert de fabrikant goed presterende smartphones en tablets. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished Alcatel tablet kopen. In ons assortiment kom je regelmatig Alcatel tablets tegen van onder meer de volgende lijnen:

  • Alcatel PIXI
  • Alcatel One Touch
  • Alcatel A3
  • Alcatel POP

De voordelen van een refurbished Alcatel tablet

Je kunt een tweedehands Alcatel tablet kopen, maar als je al garantie krijgt is de periode vaak erg kort. Omdat alle elektronische onderdelen gevoelig zijn voor verontreiniging en slijtage kan het bovendien gebeuren dat je met hoge reparatiekosten geconfronteerd wordt. Een refurbished Alcatel tablet kopen bij reBuy biedt wel zekerheid. Al onze tablets zijn 100% functioneel, net zoals een nieuw exemplaar. Wij onderwerpen elke Alcatel tablet aan een grondige inspectie. Het binnenwerk wordt uitvoerig schoongemaakt en alle onderdelen beoordeeld. Wat niet meer goed werkt, vervangen we. Pas als we 100% tevreden zijn over de werking, bieden we de gebruikte Alcatel tablet te koop aan. Daarbij krijg je van ons drie jaar garantie op de werking.

Grotere prijsvoordelen bij een refurbished Alcatel tablet met gebruikssporen

Je refurbished Alcatel tablet kan een aantal gebruikssporen hebben. ReBuy garandeert dat gebruikssporen nooit de functionaliteit van je Alcatel tablet negatief beïnvloeden. Hoe meer gebruikssporen voor jou acceptabel zijn, hoe groter je prijsvoordeel. Dit prijsvoordeel kan oplopen tot 50% van de nieuwprijs van een Alcatel tablet. Elke tablet wordt door ons in een van deze gebruikscategorieën geplaatst:

  • Als nieuw: er zijn geen gebruikssporen of uitsluitend minimale die niet voelbaar zijn.
  • Zeer goed: er is sprake van minimale en niet-voelbare gebruikssporen.
  • Goed: een klein aantal voelbare gebruikssporen.
  • Sterk gebruikt: duidelijk aanwezige en voelbare gebruikssporen.

Op welke refurbished Alcatel tablet kan ik werken met voice calling?

Wie veel moet bellen en geen tijd of gelegenheid heeft om nummers op te zoeken of in te toetsen, kan bij veel smartphones gebruik maken van voice calling. Alcatel heeft ook een aantal van zijn tablets uitgerust met deze handige optie. Voice calling is beschikbaar op de Alcatel A3 10, de Alcatel POP4, de Alcatel One Touch PIXi 4 en de Alcatel One Touch PIXI 3.

Welke refurbished Alcatel tablet is uitgerust met dual sim?

Steeds meer mensen gebruiken tablets voor datacommunicatie en zeker als je veel internationaal reist, kan dat vanwege de data-roamingkosten een dure zaak zijn. Kies dan voor een Alcatel tablet met dual sim, zodat je een goedkope en lokale simkaart kunt gebruiken naast je eigen simkaart. Je kunt bij reBuy de Alcatel POP 4, de Alcatel One Touch Evo 7, of de Alcatel PIXI 3 en 4 in de gaten houden. Schakel het koopalarm op onze site in en je krijgt een signaal als we een exemplaar te koop aanbieden.